promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nálunk is egyre jobban terjed a Pinterest
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Pinterest egy olyan közösségi képmegosztó oldal, ahová regisztrált felhasználók tölthetnek fel fotókat, kategóriákba rendezve. Itt senki sem magáról tölt fel fényképeket.

Tegyük fel, Téged érdekel a kertészkedés. Regisztrálsz a Pinterestre (www.pinterest.com), és a magyar nyelvű felületen kiválasztod számodra érdekes témaként a kertészkedést. Ugyanígy megadhatod még, hogy mi minden érdekel, számos kategóriát fogsz találni. Ilyenek lehetnek a bútorok, a belső építészet, a konyha vagy gasztro világ, a barkácsolás, autók, satöbbi, szóval rengeteg témakör közül választhatsz.

Innentől fogva bármikor belépsz az oldalra, csak és kizárólag olyan témakörbe csoportosított képeket fogsz látni, amiket megjelöltél, hogy számodra érdekesek. Természetesen a számodra érdekes témaköröket később kibővítheted vagy törölheted.

Ha "DIY" felirattal találkozol valahol: a DIY a Do It Yourself rövidítése, vagyis csináld magad. Ezeknél a típusú képeknél egy teljes lépéssort találhatsz, hogy az adott dolgot hogyan tudod Te otthon saját magadnak elkészíteni.

Ha nem böngészőből, számítógépen szeretnéd nézni a jobbnál jobb ötleteket, akkor töltsd le a Pinterest alkalmazást a mobilodra az App Store-ból vagy Play áruházból.

Itt is tudsz regisztrálni, témákat kiválasztani, törölni vagy hozzáadni, de ha ezeket megtetted a webes felületen, akkor itt már csak be kell jelentkezned.

A Pinterest valóban hasznos, és nálunk is egyre jobban terjed, érdemes kipróbálni! (Mastermind Számítástechnika)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás