promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új Nokia butatelefonok érkeznek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Nokia az okostelefonok piacán most már androidos készülékekkel támad, de közben nem adják fel a butatelefonok gyártását sem. Olyannyira nem, hogy új szuperolcsó típusok érkeznek. A Nokia 105 alig fogja súrolni az 5 ezer forintot, a Nokia 130 meg valamennyivel több mint 6 ezer forintba kerül majd.

Kinek kellenek ezek a buta minitelefonok? Páldául akik egy hétig akarnak mászkálni vele töltés nélkül, de még a fiataloknak is tökéletes fesztivál vagy bulikészüléknek. Ezt elejtheted, ha olyan van, nem 100 ezer forint fog kicsúszni a kezed közül, de még tönkre sem fog menni.
 
Mindkét telefon 1,8 hüvelykes képernyőt kapott. Az olcsóbb Nokia 105-ben 800 mAh-es akku került, amivel több héten át is készenléti állapotban tud maradni, és 15 órán keresztül lehet vele trécselni. A Nokia 130 ennél jóval többet bír 1020 mAh-es akkumulátorával. A 130-as 32 gigás microSD kártyával is bővíthető szóval zenét is lehet vele hallgatni akár több mint 40 órán keresztül.
 
Természetesen mindkét készülék tud két SIM-kártyát működtetni, de aki még erre is sajnálja a pénzt, az veheti az 1 kártyás verziót, ami 4 ezer forintba is alig kerül.
 
Akinek ezek még számítanak, vannak rajtuk játékok, rádió, meg lehet vele világítani, de a cél egy ilyen telefonnál, hogy mennyi ideig nem kell hozzányúlni a töltőhöz, és az nagyon sok. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás