promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egyre több lesz a befizetésre is alkalmas OTP-s ATM
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Már én is ezt használom, ha saját számlára kell befizetnem, ugyanis volt olyan, hogy a bankban tényleg fél órát álltam sorban, szóval a befizetős ATM igazán jó találmány. Azzal már volt bajom, hogy egy leharcolt pénzt kicsit ki kellett simítani, de utána gond nélkül elfogadta a gép.

Kisfalvi Bence, az OTP Bank üzletfejlesztési igazgatója kiemelte, hogy az ATM-ek terjedésével párhuzamosan egy startup vállalat közreműködésével kifejlesztettek egy Európában is egyedülállónak mondható speciális digitális aláírópadot, amely a bank ügyfelei számára lehetővé teszi az ügyintézés során keletkező dokumentumok elolvasását és aláírását, illetve kereshetőségét is.
 
Működésének lényege, hogy a bank informatikai rendszere egy hagyományos kézi aláírásból előállít egy rendkívül biztonságos elektronikus aláírást, ezt követően az ügyfél által elektronikusan aláírt szerződéseket az OTP-nél elektronikusan tárolják, azokat bármikor elérheti az ügyfél az OTPdirekt internetbankon keresztül, nem kell otthon rendszereznie a dokumentumokat.

A digitális fejlesztési program részeként a hitelintézet új fejlesztésű bankautomatáját is bemutatták, amely a bankjegyek befizetése és az összeg jóváírása után vissza is forgatja azokat. Ez azt jelenti, hogy egy befizetést követően egy másik ügyfél felveheti a befizetett bankjegyeket, így a pénzintézet logisztikai költségei jelentősen csökkenhetnek. (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás