promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miért kell a nőknek jobban vigyázniuk a vonalaikra?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Igazából a felmérések szerint a lakosságunk 65%-a elhízottnak számít. Ezt legyintgetve foghatjuk a genetikára, de a mozgás és az egészségtudatos táplálkozás mindenhol elengedhetetlen. Már akkor jelentős súlytöbblettől szabadulhatunk meg, ha odafigyelünk arra, mit eszünk.

De miért indult útjára az a poén interneten, hogy a férfiak annyit ehetnek, amennyit akarnak, míg a nők már egy kis hamburgertől is felszednek pár kilót. Erről még egy híres mém is készült, én jelenleg nem találtam, de biztosan sokan tudják melyikről beszélek.
 
A férfiak is híznak, csak másként, az viszont teljesen igaz, hogy a nők könnyebben tudnak felszedni súlyfelesleget, mivel magasabb is a testzsír-százalékuk, mint a férfiaké, és eleve több zsírt tudnak elraktározni. Ez azért van, mert a terhesség és szoptatás alatt kialakult, hogy szükség van erre az energiára. Igen, ez akkor is meglesz, ha nem akar gyereket az illető. A női nemi hormon tehet erről, ami alapból utasítja a szervezetet, hogy a zsírt a combokon, csípőtájékon és a mellekben raktározza el.

A férfiaknál ez elmarad, ők ezért híznak pocakra azonnal, és kerekedik ki az úgynevezett ”sörhas”, ami sör nélkül is meg tud mutatkozni.
 
Ha nőknél betelt a comb és a fenék, akkor jön a has, ha ide kezdenek jönni a kilók, az már veszélyesebb náluk, mert ha már ide se tud lerakódni több zsír, akkor jönnek az izomszövetek és a belső szervek.
 
Ami talán felüdülés lehet, hogy a pocaktól kell a legkevésbé félni. Ha elkezdünk mozogni, vagy egészségesen táplálkozni, ez fog a legelőször eltűnni. (Ma is tanultam valamit; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás