promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a legújabb Porsche mobil
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Az ára "barátibb" mint egy Vertu-é, mindössze 449 990 forint. Korábban a Motorola Aura futott hasonló áron, amelyet tíz évvel ezelőtt ugyanennyiért kínálták nálunk, és összességében hatalmas bukó lett. A Porsche, egészen pontosan a Porsche Design már régóta benne van a mobilbizniszben, és ezek a telefonok eddig nem szerepeltek rosszul az eladás tekintetében. Igaz, eddig ők leginkább a Blackberry modelljeit alakították át, most pedig az egyre népszerűbb Huawei készülékét vették kezelésbe. Egészen pontosan a Mate 9 okostelefon adja ezúttal az alapot. A készülékben így van egy a Leicával közösen tervezett dupla lencsés hátlapi 12 megapixeles kamera, színes RGB, másik érzékelője pedig 20 megapixeles monokróm lencse. A kamerát emellett lézeres fókusszal, kéttónusú villanóval, optikai képstabilizátorral, valamint hibrid-zoom technológiával szerelte fel a gyártó, amely kétszeres nagyítást tesz lehetővé fényképezéskor anélkül, hogy a kép minősége romlana.

Az újdonság viszont a nagyobb tárhely, mivel Porsche Design Huawei Mate 9 már 6 GB RAM és 256 GB ROM memóriát kapott. Tehát lényegében ebben, és a Porsche Design feliratban más, egyébként az alapmodellben 4GB RAM és 64 GB ROM van 229 990 forintért.

porschemobil4
Az 5,5 hüvelykes, QHD felbontású AMOLED kijelzős készülék még az egy kézzel is kezelhető határon mozog, ráadásul gyors, hiszen a processzor 2x4 darab (1.8 GHz Cortex-A53 és 2.4 GHz Cortex-A73) magot tartalmaz, amelyeket úgy terveztek, hogy a nagy teljesítményt igénylő feladatok ellátása közben is a lehető legkevesebb energiát fogyasszák.  A telefon a SuperCharge gyorstöltési technológiát is magában rejti, ezért mindössze 20 perc alatt egy egész napra elegendő energiával tölthetjük fel a telefon akkumulátorát.
 
Ez a készülék is megkapta a speciális 3-3-3 Huawei garanciát kínál, azaz van 3 év gyártói garancia, 3 hónap képernyő és 3 hónap hardver garancia. Ez utóbbi kettő azt jelenti, hogy a vásárlás után három hónapig nem javítanak, hanem cserélik a mobilakat. (P.B.)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás