promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit hoz a Nokia 3310?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A gyártó nem titkolózott, így lehetett tudni, hogy retro támadásban érkezni fog az elnyűhetetlen 3310-es. Valakinek még mindig meg van a régi típus, és ugyanúgy működik, mint fénykorában. A felújított változatot a Mobile World Congress szakkiállítás nulladik napján a Nokia márka mögött álló HMD mutatta be a közönségnek. Az elődből 126 millió példány kelt el, így valószínűleg volt a kezünkben ilyen, még ha mi magunk nem is vásároltunk belőle. A legújabb 3310-es okos és butatelefon keverék lesz. A Nokia több ilyen típust is gyárt, mert többnyire ők tömik be ezt a piaci rést. Akárhogy nézzük, az emberek többsége még a mai napig szívesen használ butatelefont. Bevallom őszintén én is közéjük tartozom. Az ára a tudásához mérten 49 euró lesz, ami itthon olyan 20 ezer forint körüli összeg, ennél fentebb biztosan nem megy.

Mint fentebb írtuk, inkább pótkészülék lesz ez, tehát hogy akkor is el tudjanak érni, ha az okostelefont teljesen lemerítettük. A képernyő mérete 2.4 col és természetesen már színes kijelzővel érkezik. A 16 megabájtos belső tárhelyet 32 gigabájtig tudjuk bővíteni, de erre csak akkor van szükség, ha esetleg zenét akarunk hallgatni rajta. A 2 megapixeles kamera is retronak számít már, így nem igazán fogja használni senki, de legalább van.

Gyárilag jár az Opera böngésző, de csak 2G-vel működik és természetesen Wi-Fi-re se számítsunk, ez nem az a világ. Van Blutooth 3.0, ezzel tudunk adatokat mozgatni a legkönnyebben oda-vissza.
 
De ugyebár itt nem ezek a dolgok lesznek a lényegek, hanem ha már pótkészüléknek szánják, az akkumulátor strapabírása. A HMD Global szerint az 1200 mAh-s, cserélhető akkumulátor 31 nap készenlétet vagy 22 óra beszédet tesz lehetővé. Ha egy alapszintű használatot nézünk, akkor 1-2 hétig biztosan nem kell töltenünk, ami igazán jónak számít.
 
Ha valakit ez érdekel a legjobban, akkor megnyugtatjuk, van rajta kígyós játék, de már eléggé modern fajta. (Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás