promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Samsung minél gyorsabban le akarja cserélni a Galaxy Note 7-eseket
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A szoftverfrissítést október 31-én, hétfőn minden Európában működő készülék megkapja. A frissítést azért küldik, hogy csökkentse a felhasználókat fenyegető kockázatot, és ezzel egy időben arra ösztönözze az európai Galaxy Note7 tulajdonosokat, hogy sürgősen cseréljék le készüléküket. Ebbe valószínűleg bele is fognak menni, mert így akkumulátor időben egy jóval gyengébb teljesítményű készüléket kapnak. Bár a fanatikus rajongók még így is lehet meg fogják tartani, mint a techtörténelem egy darabkáját.
 
Az új szoftverfrissítés hasonló ahhoz, amit szeptemberben már kiadtak  Európában az eredeti Galaxy Note7 készülékekre. A szoftverfrissítés  hatékonynak bizonyult, hiszen azokkal a készülékekkel kapcsolatban, amelyek megkapták a frissítést semmilyen incidensről nem érkezett hír.

A töltés közben kigyulladó vagy felrobbanó akkumulátorok miatt  szeptember elején jelentette be a Samsung, hogy leállítja a Galaxy Note 7 típusú okostelefonok eladását és kicseréli a már értékesített telefonokat.

A múlt hónap végéig Európában már a túlhevülésre hajlamos Galaxy Note7 okostelefonok 57 százalékát kicserélték a vásárlók. 

Október elején az okostelefonok világpiacát  vetélytársai előtt magasan vezető Samsung kénytelen volt felfüggeszteni az augusztus óta forgalmazott csúcskategóriás típus gyártását, miután a töltéskor túlhevülésre hajlamos első széria visszahívása után cserekészülékeknél is hasonló jelenséget észleltek.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás