promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már Magyarországon is beindult a Galaxy Note 7 cseréje
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Mi is követtük az eseményeket, amíg a Samsung a második botrányától eljutott a teljes gyártás leállásig. Magyarországon minden Galaxy Note7 tulajdonos készülékét Galaxy S7, Galaxy S7 edge vagy bármilyen másik Samsung Galaxy telefonra cserélheti úgy, hogy az árkülönbözetet a Samsung visszatéríti. Akinek ez nem felel meg, a vásárlás helyén visszakérheti a készülék teljes vételárát. Ezt több szakértő szerint is okosan lépte meg a cég, aki ha nagy veszteséggel is száll ki az egészből, de így legalább nem sérül annyira a márka jó hírneve. Amennyiben valaki Galaxy Note7 készülékét Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge okostelefonra váltja a vásárlás helyén, a készülékcsere során felmerülő árkülönbözet visszatérítésén túl az okozott kellemetlenségek kompenzálásaként a Samsung extra kedvezményekben részesíti. Ennek részleteiről a vásárlás helyén kapható bővebb tájékoztatás.

A Galaxy Note7 készülékhez egyéb, kizárólag ezzel a modellel kompatibilis Samsung gyári kiegészítő (telefontokok, védőfólia) vételárát a vásárlás helyén ugyancsak visszatérítik.

A Samsung tájékoztatása szerint Európában az érintett készülékből mintegy 50 ezret értékesítettek, Magyarországról nem adtak adatot, de valószínűleg vajmi kevés ez a szám. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás