promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ismét leállt a Galaxy Note 7-es gyártása
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Samsung piacra dobott, egy teljesítményét és újításait nézve verhetetlen telefont, mégis a saját cipőfűzőjükben esnek el, amit előtte be kellett volna kötni. A nagy rohanás és a megjelenési kényszer is állhat a dolgok mögött. A cég már így is óriásit bukott a visszahívott készülékek miatt, de már a BBC-nek is megerősítette a hírt a Samsung, hogy újra le kellett állítaniuk a gyártást. Vagyis hivatalosan úgy fogalmaznak: „szabályozzák a gyártási ütemtervet”. A Samsung augusztus 19-én dobta piacra új telefonját. Aztán elkezdtek szaporodni a pletykák, hogy egyre több készülék kigyullad. Először csak átverős hírre gondolt mindenki, de amikor egyre több és komolyabb bejelentés érkezett, akkor rá kellett jönnie a szakértőknek, hogy valami nem stimmel a telefonokkal. Itt gyártási hibát sejtettek (akkumulátorra gondoltak), így leállították a kiszállítást és a futószalagokat is.

Beindult a csere, beköszöntött a nyugodtság a cégnél, mostanáig. Állítólag egy hét alatt már az ötödik bejelentés érkezett (legalábbis amiről a sajtó tud), csak itt már a biztonságosnak mondott cserekészülékek gyulladtak ki. Volt, ami éjjeliszekrényen csinált tábortüzet Virginiában, beborítva az egész hálószobát füsttel, de a Louisville–Baltimore repülőjáratotról is le kellett szállítani az utasokat, mert elfüstölt a telefon.

Ami érdekes, hogy az összes eset az Egyesült Állomokban történt. Közben az AT&T és az amerikai T-Mobile is leállította a Galaxy Note 7 forgalmazását. Közben értesülések szerint a Samsung az amerikai, kínai és koreai felügyeleti cégekkel együttműködve állította le a Galaxy Note 7 gyártását.

Minden technikai lap arra kéri a tulajdonosokat, hogy se a régi, se az új készüléket ne használják saját biztonságuk érdekében, amíg nem tisztázódik a helyzet.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás