promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajon melyik modern telefon bírja a legtovább?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Persze sokaknak az még fontosabb, hogy mennyi ideig lehet velük telefonálni. A teszten először a sima hanghívást nézték, majd jött az, hogy hány percig tudunk böngészni 3G-s mobilneten. Itt persze minden okostelefont teljesen feltöltöttek. De milyen eszközök mérték össze tudásukat? Összesen négy csúcstelefon volt a ringben. A HTC 10, az LG G5, a Samsung Galaxy S7, és persze nem utolsó sorban az Apple iPhone 7-ese. Sokaknak ez lehet nem lesz meglepő, akik ismerik a gyártókat, de az új iPhone mind a két tekintetben utolsó helyen végzett, de a Samsung is csak a bronzérmet tudta megszerezni, ha a hívásidőről van szó. Ami jelentős szakadék, hogy még a Samsung új készülékével is dupla annyi időt tudunk beszélni, mint az iPhone 7-el. A HTC ebben viszont magasan aranyérmes az 1859 percével.

whichtelo
Ha tovább megyünk, akkor a HTC netezésben is megszerezte az aranymedált, bár itt már nincsenek olyan gigantikus különbségek. Itt azonban a Samsungé a második hely, amivel 677 percet tudtak netezni. Az Apple túlzott a tesztjein, mert 720 perc netezési időt ígértek, amiből 615 perc lett, így ebben is utolsók lettek.
 
Azt mindenki döntse el, mennyire fontosak ezek a számok számára, de a készenléti és használhatósági idő egy telefonnál ma már elég fontos a modern technikában. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás