promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Néhány iPhone tulajdonos hülyébb, mint gondolták
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Talán nem volt olyan újság vagy internetes lap, akinél ne az lett volna az első említésre méltó dolog az iPhone 7-nél, hogy nincsen benne 3,5-es jack csatlakozó. Talán meglepő, de volt olyan ember, aki csak látta, hogy jön az új telefon és megrendelte. A készhez vétel után tudták meg, hogy nincs jack csatlakozó a telefonban. Szóval a tudatos vásárlás még mindig sokaknál megy. Erről amúgy tök felesleges is vitázni, mert az Apple adott hozzá egy átalakítót. A felháborodás akkor lenne jogos, ha még ezt se tették volna meg. Azonban volt egy réteg, aki még mindig lovagolt a kérdésen, nos az internetes troll videó nekik szólt. Cikkünk írásakor már majdnem átlépte a 10 milliós megtekintést. Bár a többség inkább röhögni jár a kommenteken.
 
A videóban azt tanácsolják, hogy fogják be egy satuba az iPhone 7-est, és ahol régen a jack csatlakozó helye volt, oda fúrjanak egy lyukat 3,5 milliméteres fúróval. Ezután rögtön élvezhetik fülhallgatóval a zenéket. A trükkvideó szinte tökéletesen sikerült, a trollunk poénból még zenét is hallgat.

Kommentekben rengetegen leírják, hogy megcsinálták, de valamiért nem működik a dolog. Vajon miért nem? A vérig IQ bajnok kollégák ha még nem tették tönkre teljesen a telefont, tanácsot kértek. De a röhögni járó közönség még itt is szívatta szerencsétleneket olyan ajánlatokkal, hogy áztassák be vízbe, hogy kitisztuljon a fúrás helye. Ez természetesen szintén tönkreteheti a telefont, mert a tévhitekkel ellentétben, ha huzamosabb ideig víz alatt van, azt már nem bírja a készülék. Ezért is helyesebb a cseppálló, mint  a vízálló kifejezés.

De a lényeg, hogy vásárlás előtt tájékozódjunk és ne, még egyszer mondom ne furkáljuk a telefonunkat. Ajánljuk a YouTube kommenteket.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás