promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Samsung az összes Galaxy Note 7-est visszahívja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Nálunk még nem jelent meg a mobil, elvileg két hét múlva lett volna kapható, de egy szakértő szerint valószínűleg ez októberre fog tolódni, így akik leadták az előrendelést még várhatnak. A kint lévő telefonokat visszahívja a cég. A Samsung eddig nagyjából 2,5 millió telefont értékesített, de azért azt is hozzá kell tenni, hogy ebből csak 35-el történt hasonló eset. A dél-koreai gyártó közlése szerint két beszállítóval készíttetik az akkumulátorokat, ezek közül az egyiknél hiba történt a gyártási folyamatban.
 
Elvileg egymillió készülékből 24 lehet hibás a gyártó szerint, de nem kockáztatnak, és inkább mindet visszahívják. A Note 7 amúgy jól muzsikált, mert nem tudtak annyi készüléket legyártani, hogy kielégítsék a vásárlók igényeit, ezért is sok helyen csúszott a megjelenés.

A Samsung amúgy azért is sietett ennyire, mert be akarták előzni az Applet. A hiba a legrosszabbkor jött, mert már a nyakukon van iPhone 7, amit szeptember 7-én mutatnak be. Ettől függetlenül a mobilosok többsége kitart a Galaxy Note 7 mellett, így ha a Samsung gyorsan javítja a hibát, nem fogja nagy veszteség érni őket.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás