promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vezetékes és mobilszámot is ingyen hívhatunk a Viberrel
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Korlátozás persze van, a hívások 10 perc hosszúságúak lehetnek. De az ingyen telefonálás mindig jó, bármennyi percet is beszéljünk egyhuzamban. Az akciós időszak június 20-án délben kezdődött, és 27-én 11:59-kor ér véget. A kedvezményt azok vehetik igénybe, akik magyar telefonszámmal regisztráltak. Persze nem kell itthon lennünk, minden országból működik. A magyarok havonta átlagosan 14 millió hívást bonyolítanak le, 40 millió matricát küldenek, és 890 millió üzenetet váltanak a Viberen. A Viber 5 éve indult útjára és a 19 millió kezdeti felhasználóból 754 millióra nőtte ki magát.

Az Index a sajtótájékoztatón megtudta, hogy a promóció egyik fő oka az, hogy láttassák magukat. Hazánkban nagyon sok új felhasználó aktiválta a fiókját mostanában, és a mienk a negyedik ország, ahol a Viber valamilyen helyi aktivitást kezdeményez. Most nemcsak a felhasználókat akarják ezzel elérni, hanem a médiában és a helyi márkák közt is partnereket keresnek.

A Viber, hála égnek, továbbra is ingyenes akar maradni a felhasználók számára. A bevétel részben a ViberOut telefonhívásokból származik, ami az akciós időszakon kívül már nem ingyenes.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás