promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamarosan vége a Windows 10 kényszerfrissítésének
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Még én is Windows 7-el dolgozok, nem azért, mert maradi vagyok, csak a funkciói jelenleg testhezállóbbak nekem, mint a Windows 10-nél. Ettől függetlenül kipróbáltam, de amikor folyamatosan arról kapom a híreket, hogy a frissítések tönkre vágták ezt meg azt a drivert a gépen, akkor érthető, hogy még nem szeretném használni. Amúgy már 300 millióan frissítettek az új operációs rendszerre, ami nem kevés szám. Nos, lassan elérjük azt a pontot, amikor már nem is fogjuk tudni ingyenesen telepíteni. A Microsoft ajánlata július 29-ig él, utána már csak körülbelül 30 ezer forint körül tudjuk majd beszerezni az új operációs rendszert.

Közben ha a Windows 7-nél vagy 8-nál akartunk maradni, akkor folyamatosan elkezdett minket zargatni a frissítés. Még akár elő adásban is képes volt belerondítani az időjárás jelentésbe.


Felmerül a kérdés, mi lesz a frissítésekkel, ha már fizetnünk kell a Windows 10-ért. Mint kiderült, az ingyenes frissítési lehetőség eltűnésével ezek a zavaró figyelmeztetések is eltűnnek a gépekről: a vállalat “lekapcsolja és teljesen eltávolítja” a vonatkozó szoftveres elemet a pc-kről. Ez egy jó hír! Szóval aki a régi Windowsok híve, azoknak már nem kell sokáig kibírnia. 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás