promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már 10 milliót eladtak a Samsung Galaxy S7-ből
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ez bizonyára annak is köszönhető, hogy az iPhone SE egyes mobiltelefon rajongóknál csalódást okozott, persze itt a megjelenés is jól időzített volt. A cég a Galaxy S7 és S7 Edge modellek bemutatását 3 héttel az Apple megjelenése előtt tudta le. Samsung azt várta, hogy az elmúlt évek kevésbé acélos teljesítménye után újra megdobják majd a vállalat bevételeit, ez most minden tekintetben bejött. A Counterpoint 40 országból gyűjtött adatokat, ezek azt mutatják, hogy a Samsung a tavalyi eladásokat jócskán meghaladta. Az Egyesült Államokban 30%, Nyugat-Európában 20%, míg Kínában 10%-os volt a növekedés. A legfontosabb itt egyértelműen az amerikai piac, ahol a bevételek nagy része a prémium modellekből jön.

galaxys7b

Az elemzők szerint mindent egybevéve a Galaxy S7 az első hónapban 25%-kal teljesített jobban, mint a Galaxy S6. Itt azonban van egy érdekesség! A cég tavaly nem tudott lépést tartani a vásárlókkal, mert a Galaxy S6 Edge speciális üvegéből hiány lépett fel, így a gyártás megakadt egy kicsit. Erre most nagyon odafigyeltek, így ennek is köszönhető a 10 millió eladott telefon egy hónap alatt. 

A Galaxy S7 rendkívül népszerű lett az okostelefon fanatikusok körében. Az újítások között ott volt persze a jobb dizájn, kamera, de talán a legfontosabb a por- és vízálló kialakítás. (Android)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás