promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az új Lumia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ami jó, hogy az új Lumia árban közepes, de ez sajnos a tudásában is megmutatkozik, pl. a kevés memória. A Microsoft új okostelefonja természetesen Windows 10-et futtat, és a vállalat egyértelművé tette azt is, hogy főként az üzleti felhasználókra számítanak, de bárki a felhasználók között lehet, aki szereti a Microsoft rendszereit. A jobb minőségű okostelefonokat idézi az 5 colos OLED-kijelző, ugyanakkor a számítási teljesítményt nem vitték túlzásba. A négymagos Qualcomm Snapdragon 212 processzor valóban közepes szintnek számít, a mindössze egy gigabyte RAM viszont meglehetősen kevésnek tűnik, főként ha valóban üzleti felhasználásra szánják. Igaz, valószínűleg nem a játékok lesznek a Lumia 650-et használók leggyakrabban aktivált alkalmazásai, de azért több applikáció egyidejű futtatása, esetleg a már említett szinkronizálással párhuzamosan előfordulhat, vagyis a komoly teljesítmény ennél a készüléknél sem ártott volna.

Lumia650p2
Alapból 16 gigabyte-os tárhelyet kapott az eszköz, ami azonban MicroSD kártyával tovább bővíthető, akár 200 gigabyte-ig. A hátoldali 8 megapixeles és az előlapi 5 megapixeles kamera ebben a kategóriában kötelező, azonban a 2000 mAh-s akkumulátor nem tűnik túl erősnek, igaz, a Microsoft azt közölte, hogy akár 16 órás beszélgetési időt is bír egy feltöltéssel.

Itthon március első felében lehet majd megvásárolni a Világgazdaság információi szerint. Könnyen előfordulhat egyébként, hogy ez egyike az utolsó Lumia jelzésű készülékeknek, a hírek szerint ugyanis a cég megszabadulna a Nokiától örökölt márkától, és a jövőben Surface Phone néven dobná piacra okosmobiljait. (Vg)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás