promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magától fog elindulni a Windows 10 telepítése
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Microsoft jelenleg még jó hogy azt nem mondja meg, mikor menjünk ki a budira. Egy remek frissítés közelít azok felé, akik nem Windows 10-et használnak. Aki alapbeállítással használja a gépét, megkapja a Windows 10-et: az új oprendszer nemcsak, hogy automatikusan letöltődik a gépre, de a telepítés is el fog indulni. Utóbbi tényleges elvégzéséhez ugyan továbbra is szükség lesz a felhasználók engedélyére, sőt a telepítés után bármikor visszatérhetünk az előző Windows-verzióhoz, de ez nem sok vigaszt nyújt a felhasználóknak, ha éppen a Windows 7-et szeretnék használni. A másik dolog, hogy a cég agresszív terjeszkedése jelenleg teljesen érthetetlen, amikor a legújabb operációs rendszerük frissítése is gigantikus hibákat okoz, pl. a legutóbb a videókártya drivert törölte sokak gépéről.
 
Tehát a legújabb frissítési csomaggal jön a Windows 10 is. Ez a plusz letöltése komoly gigabájtokat foglalhat el a gép tárhelyéből, ha pedig valaki mobilinternetet használ, gyorsan elbúcsúzhat a havi adatkeretétől. Ilyenkor érdemes beállítani, hogy a frissítések csak wifi használatával töltődjenek le.

win10b
Egy lehetőség még maradt arra az esetre, ha valaki nem szeretné, hogy a gépére kerüljön a Windows 10: a beállításoknál kapcsolja ki a frissítéseket, ezzel ki lehet védeni a kéretlen operációs rendszert. Egyelőre, tesszük hozzá, mert valami megoldást kell találnia a kocka társadalomnak, hogy ez megoldódjon, vagy a Microsoftnak kell rádöbbennie arra, hogy mekkora nagy baromság ez. Még van az, hogy beállíthatjuk a Windows updatnél, hogy mi magunk döntjük el, melyik frissítést töltse le a gép és telepítse. Ezzel pepecselni, és ismerni kell mire van szüksége és mire nem, különben fontos biztonsági réseket hagyhatunk a rendszerünkön.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás