promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érkezik a Half-Life Prospekt
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Valve vagy nagyon-nagyon lusta, vagy óriásian egyedit akarnak dobni a Half-Life harmadik részével, azért ülnek rajta ilyen sokáig. Sok pletykából tudni lehet, hogy a sztori íródik, és Gordon Freeman feszítővasát is biztosan csiszolgatják már a 3D-s fejlesztők. A rajongók közben lázasan dolgoznak azon, hogy ne maradjunk a Half-Life univerzuma nélkül. Ugyebár érkezett a Black Mesa is, ami még nincsen teljesen befejezve, de a Blue Shift és az Opposing Forcehoz is ígértek átalakítást a fejlesztők. Aki nem tudná, a Black Mesa a Half-Life első részét dolgozza fel, csak újfajta grafikával. Ezek mindig jól jönnek a stúdiónak, nekik nem kell költeni rá, és közben fenntartja az érdeklődést a Half-Life iránt.

Van egy alak azonban, aki nagyon eltűnt az Opposing Force óta, és nem tudunk róla semmit. Ő Adrian Shephard egykori tengerészgyalogos tizedes, aki most külön történetet és főszerepet kap a Prospektben. A névben is szerepel, hogy a kiegészítő története a Half-Life 2 egyik leghangulatosabb helyszínére, a Nova Prospekt nevű börtönbe visz minket vissza. Miközben Gordon Freeman lassan, de biztosan letarolja az átnevelő intézményt, nem sejti, hogy van egy szövetségese a területen Shephard személyében. A kommandóst a Black Mesa incidens után küldte mélyálomba G-Man, most pedig a vortigauntok ébresztik fel évtizedes szunyókálásából és küldik a helyszínre, hogy segítse Gordont.

prospekt2
A Steamre február 11-én megérkező Prospekt tizenhárom új pályát, rengeteg új textúrát, effektet, hangot és zenét kínál, valamint visszatér a Xen is. Az egészben a legszebb, hogy az add-ont fejlesztő Richard Seabrook, aki 18 hónap alatt rakta mindezt össze, a sikeres Greenlight-akció után a Valve teljes támogatását megkapta, így lett egy rajongó által fejlesztett játékból teljes értékű kiegészítő.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás