promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit hoz nekünk az Apple márciusban?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ki szereti az Apple-t, ki nem, egy biztos. Bármit is csinálnak, az hatással van a többi gyártó termékeire is, ezáltal pedig minden felhasználóra, aki okostelefont, táblagépet vagy számítógépet használ. Mostanság már az okosórák is erősen az Apple-től függenek.
 
Jön az iPad Air 3?

Ugyan elég régen frissítette az Apple a közepes iPadet, erre minden oka meg is volt. Annyira jó volt, hogy semmi szükség nem volt fejlesztésre, inkább az iPad Prora helyezték a hangsúlyt.

Most viszont várhatóan érkezik az új iPad Air, ami bizonyára vékonyabb lesz az elődjénél egy picivel (bár az is nagyon vékony volt). Egészen biztosan kap majd új processzort és grafikus vezérlőt, hogy még gyorsabb legyen, a pletykák szerint pedig LED-es vaku kerül a hátsó kamera mellé.

apple1
A legnagyobb újdonság a teljesen újratervezett érintőpanel lesz, amin az iPad Pro-hoz hasonlóan sebészi pontossággal rajzolhatunk majd az Apple Pencil-lel. Állítólag lesz még újjátervezett hangszóró is, hogy mégjobb minőségben szóljon a zene az iPad-en.

Tippünk: a konkurens (elsősorban Samsung) táblagépei is a jövőben opcionálisan bővíthetők lesznek olyan ceruzával, amivel nagy pontosságú rajzok készíthetők. Persze ehhez új érintőpanel is szükséges, de bizonyára ez se fog gondot okozni. Az is szinte biztos, hogy a jövőben érkező táblagépek sorra fognak LED-es vakut kapni a fényképező mellé.

Apple Watch újdonságok

Apple Watch fronton sok információ még nem kering, valószínű, hogy a Watch 2-re még várnunk kell, de az se lehetetlen, hogy még idén bemutatják. Valószínűbb azonban, hogy néhány új szíjat, és egyéb kiegészítőket fogunk kapni, valamint várható, hogy a WatchOS 2.2 érkezését is bejelenti az Apple.

Valahogy ez az okosóra történet kissé erőltetettnek tűnik, nem megy olyan simán, mint anno az okostelefonok vagy táblagépek terjedése.

Új iPhone, 4"-os méretben!

A leginkább várt termék természetesen az iPhone kis méretű modellje. Sokan a mai napig nem váltanak az 5s-nél feljebb, mivel kényelmetlennek tartják a 4,7"-os méretet (a Plus 5,5"-osáról nem is beszélve).

Az Apple úgy fest, hogy hallgatott a kritikákra, és visszatér a gyökereihez, a kis méretű, de nagy tudású, magas presztízsű telefonokhoz, és a jelenlegi kínálat mellé kiad egy 4"-os méretű új modellt.

Fontos, hogy ez nem az iPhone 7 lesz, az majd szeptemberben fog érkezni. Az első pletykák még 6c néven várták az új 4"-os telefont, de most 5se (special editon) névről szólnak a pletykák. Az 5se másik lehetésges kombinációja az 5s mögé biggesztett enhanced, vagyis fejlett szó "e" betűjéből származik.

apple2
Mindegy is, a lényeg, hogy azok, akik nem akarnak nagy méretű készüléket, de szeretnének prémium kategóriás és gyors telefont, azok végre kapnak egy lehetőséget arra, hogy beszerezzenek egyet. Jelenleg ugyanis az iPhone 5s az egyetlen lehetőség, bármely más gyártó csak nagyobb méretben kínál felsőkategóriás telefont. Az 5s pedig elég koros már a maga közel 3 évével.

Tippünk: ha sikeres lesz a 4"-os modell (márpedig szinte boritékolható, hogy az lesz), akkor a többi gyártó is elkezd visszatérni a kisebb méretű készülékekhez is, és a csúcstermékek 3 féle méretben fognak készülni. Egy 4" körüliben, egy kicsivel 5" alattiban, és egy bőven 5" felettiben. (Mastermind számítástechnika)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás