Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Templomból magánlakás? A londoni ingatlanpiacon bizony ilyet is találni!

Templomból magánlakás? A londoni ingatlanpiacon bizony ilyet is találni!

Színes

Templomból magánlakás? A londoni ingatlanpiacon bizony ilyet is találni!

Színes

Promotions 09:44


A 4 hálószobás ingatlan talán mégis a magas ár miatt is van már jó néhány hónapja eladósorban. Teszi ezt annak ellenére, hogy a beosztás ugyanakkor elég jó. Így elsőre mindent visz a második emeleten található hálószoba, amely lényegében a teljes szintet elfoglalja egy hatalmas fürdőszobával és három gardróbszobával egyetemben.

isten haza2

A konyha és a nappali értelemszerűen elég tágas és a belmagasság is jó, de a hívők helyet persze most már inkább a vendégek fogadására alkalmas. Említést érdemel még a nappali feletti galéria vagy az félemeleti helyiség, amely viszonylag elzárt az ingatlan többi részétől, így tökéletes lehet dolgozószobának. Az épületnek eredeti funkciójából adódóan több bejárata is van, ami szintén jó pont.

isten haza3

A felújítás természetesen megfelelt az (burzsuj) elvárásoknak, hiszen ezt úgy sikerült megoldani, hogy az újkori igények (légkondicionáló, elektromos vezérlésű ablakok) elsőre fel sem tűnnek a faparketta, az öntöttvas radiátorok – egyébként padlófűtés van - vagy éppen a színes ólomüvegek mellett. A kandalló szerintünk nem volt az eredeti tervekben, de most már az is akad, akárcsak saját fitneszterem.

További képek itt: http://bit.ly/1OpU4cn