promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Templomból magánlakás? A londoni ingatlanpiacon bizony ilyet is találni!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


A 4 hálószobás ingatlan talán mégis a magas ár miatt is van már jó néhány hónapja eladósorban. Teszi ezt annak ellenére, hogy a beosztás ugyanakkor elég jó. Így elsőre mindent visz a második emeleten található hálószoba, amely lényegében a teljes szintet elfoglalja egy hatalmas fürdőszobával és három gardróbszobával egyetemben.

isten haza2

A konyha és a nappali értelemszerűen elég tágas és a belmagasság is jó, de a hívők helyet persze most már inkább a vendégek fogadására alkalmas. Említést érdemel még a nappali feletti galéria vagy az félemeleti helyiség, amely viszonylag elzárt az ingatlan többi részétől, így tökéletes lehet dolgozószobának. Az épületnek eredeti funkciójából adódóan több bejárata is van, ami szintén jó pont.

isten haza3

A felújítás természetesen megfelelt az (burzsuj) elvárásoknak, hiszen ezt úgy sikerült megoldani, hogy az újkori igények (légkondicionáló, elektromos vezérlésű ablakok) elsőre fel sem tűnnek a faparketta, az öntöttvas radiátorok – egyébként padlófűtés van - vagy éppen a színes ólomüvegek mellett. A kandalló szerintünk nem volt az eredeti tervekben, de most már az is akad, akárcsak saját fitneszterem.

További képek itt: http://bit.ly/1OpU4cn
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás