promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezekkel a csúcsmobilokkal találkozunk idén
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Idén talán még nehezebb dolgunk lesz választani, ha mindenképpen le akarjuk majd cserélni telefonunkat. Természetesen mindig az Apple újdonságait várják a legjobban a rajongók. Ha az amerikai cég követi az eddigi gyakorlatát, akkor 2016-ban az iPhone 7 lesz a szeptemberi termékbemutató eseményük befutója. A készülékről várhatóan lemarad a navigálást segítő „Home” gomb, és a fülhallgatók csatlakoztatására szolgáló aljzatot is elhagyják. Az iPhone 7 várhatóan az új, A10-es csippel érkezik és más kijelzőt is kap. A legfontosabb újítás, hogy az egész telefon állítólag teljesen vízálló lesz.
 
Az okostelefon piac már elég komolynak mondható szereplője a Samsung. Tavaly egy igazán egyedi újítást húzott a dizájnban a Galaxy S6 Edge mobiljuk oldalra lenyúló kijelzőjével. A vállalat az utóbbi néhány évben Barcelonában, a Mobile World Congressen mutatta be új csúcsmodelljeit, így lehet, hogy február végén kiderül, min dolgoztak a cégnél. Az egyik legmerészebb felvetés szerint a Galaxy S7-nek nemcsak a két oldalára, de a tetejére és az aljára is lehajlik majd a kijelzője. Emellett az Apple szeptemberben bemutatott telefonjaiban megjelenő 3D Touch technológiához hasonló, az érintés erejére is reagáló megoldást alkalmazhatnak az új eszköznél. A telefon tudása már egy laptopéval vetekedhet a 8 magos processzorral, 4 gigabájt memóriával, de a 20 megapixeles kamerát is érdemes megemlíteni.

1225 csucsmobile2
Az LG tavasz vége felé dobhatja be a köztudatba a G-széria új, 5-ös modelljét. A gyártó egy 4K-s felbontású képernyővel szereli fel új csúcsmodelljét. Az 5,5 colos készülék 8 magos Snapdragon 820 processzorral, 4 gigabájt RAM-mal és egy 20 megapixeles Sony kamerával igyekszik megnyerni majd a fogyasztókat.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás