promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tag Heuer: E-luxusóra kevesebb mint féllmillió forintért
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

tagheuer2

Aki megengedheti magának, nincs könnyű helyzetben, a Montblanc ugyan az év elején bemutatott egy kiegészítőt, de az e-Strap csupán egy okospánt. A Montblanc Timewalker kollekció darabjainak előnye ugyanakkor, hogy az óra az eleganciájából semmit sem veszített, hiszen az „okosság” a csuklópánt alján kapott helyet. Az érintőképernyős panel számos extrafunkciót (lépésszámláló vagy éppen a bejövő hívások kezelése, esetleg sms olvasás) biztosít, ha összekötjük a telefonnal. A legolcsóbb változata az órának 3190 euró, de kapható karkötőként is 320 euróért.


Az Apple Watch 10 és 17 ezer dollár közötti darabjai szigorúan csak újgazdagoknak ajánlhatóak, hiszen azok csak az aranytartalom miatt kerülnek ennyibe. Az almás márka szerencsére összeállt egy francia luxuscéggel is, a Hermès kiadását a szíjról lehet megismerni, összesen három változatban is a piacra került 1100 és 1500 dollár közötti tartományban.

tagheuer3

A legjobb megoldásnak egyelőre a bevezetőben említett Tag Heuer Connected tűnik. A zafírkristály alatt egy valóban stílusos okosórát (Android/iOS) találunk, amely egy Carrera modellre hajaz. Egészen pontosan többre is, hiszen a kijelzőre különböző számlapos Carrera órákat választhatunk. A zafír mellett a titán burkolatot és a vízálló (IP67) kivitelezést is érdemes megemlíteni, valamint az is, hogy a svájciak saját alkalmazásokat is ígérnek az időmérőjöz. Egyébként belső sem annyira rossz: van itt 25 órás üzemidő, 1.6GHz dual core processzor, 4 GB Ram tárhely a belső 1 GB Ram memória mellé, és egy inkább átlagos, mint high tech kijelző (360x360 és 240ppi).

Az óra november, december folyamán már néhány európai országban is elérhető lesz, hozzánk hivatalosan viszont csak 2016-ban érkezik.


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás