promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem lesz többé „egyéb” mappa a Facebookon
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Annak az üzenetei kerültek eddig az egyéb mappába Facebookon, aki nem ismerősünk, és még a környékén sem járt annak, hogy az legyen. Én szinte alig nézem, és ezzel nagyon sokan így vagyunk. Tényleg van olyan ismerősöm, aki azt sem tudja mi az. Egyszer két jegyet árultam egy focimérkőzésre fészen, és vártam mikor jelentkezik már érte valaki. Lement a meccs és a kutyának se kellett, ami elég meglepő volt, mivel már jóval áron alul árultam. Pár nap után jutott eszembe, hogy nem néztem rá az egyéb mappára. Hát, ott volt jelentkező bőven, de én hülye…
 
Szóval az egyéb mappa nem csak arra volt jó, hogy idegenek zaklassanak minket. Ennek a mappának a megszűnését váltják fel a "message request"-ek, magyarul "üzenetkérelmek". Ezentúl ha egy idegen küld nekünk üzenetet, akkor azt a Facebook nem temeti el, hanem értesítést kapunk arról, hogy Jancsi vagy Juliska üzenetet szeretne küldeni, és eldönthetjük, hogy engedélyezzük-e neki, vagy sem.

Így a Facebook elsősorban a spamek ellen fog fellépni. Gondolom csak akkor kukkanthatunk majd bele az üzenetekbe, ha már engedélyeztük az illetőnek a küldést. De mivan ha megkeress valaki, hogy nyertem 5 millió dollárt, és csak a linkre kell kattintanom! Ja nem, az a spam.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás