Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jól jönne egy személyi asszisztens ingyen? – Íme az SMSinas

Jól jönne egy személyi asszisztens ingyen? – Íme az SMSinas

Színes

Jól jönne egy személyi asszisztens ingyen? – Íme az SMSinas

Színes

Promotions 09:41


Hogyan működik?


Regisztrálsz itt (http://www.smsinas.hu/), melynek során megadod a telefonszámod és az email címed és már benne is vagy a rendszerben. Ezután reggel 10 és este 10 között bármilyen legális kéréssel élhetsz az inasok felé, ők teljesítik. A fizetést bankkártyával vagy PayPallal, adott esetben utánvéttel intézheted. Ennyi.

smsinas2

Kell ez neked?

Simán előfordulhat olyan szituáció, amikor ez a szolgáltatás életmentő lehet. Az egyik nap a különösen gusztustalanra forduló időjárás láttán és a felkészületlenséged ellenére is csak azért nem parázol majd, mert tudod, hogy csak egy üzenetedbe kerül és máris érkezik hozzád egy esernyő vagy egy viharkabát. Mindez anélkül, hogy az egész elvonná a figyelmed a lényeges dolgokról.

Az inasok azonban nem csak rendeléseket szerveznek. Ha arra van szükséged, válaszolnak a kérdéseidre, elhozatnak egy otthon hagyott pendrive-ot, lebeszélnek egy adásvételt, ha megadod az eladó telefonszámát, könyvet ajánlanak utazáshoz, beszerzik egy adott recept hozzávalóit és így tovább. Valójában nem tudsz nekik olyan feladatot adni, amit magad ne tudnál megoldani. A lényeg, hogy miközben ők szervezkednek, addig te azt csinálhatod, ami igazán fontos, ennek pedig pénzben kifejezhető értéke van.

Ha lusta vagy, kényelmes, vagy épp ellenkezőleg, hajlamos vagy túlpörögni és állandó időhiányban szenvedsz, az SMSinas megnyugtató hátvéded lehet szinte bármilyen élethelyzetben. Nekünk tetszett az ötlet és a megvalósításban sem találtunk kivetnivalót.