promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Luxusvonatutat indít Írországaban az Orient Express tulajdonosa
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

luxusvonat1

A Fjordok Legendája (Legend of Loughs) fantázianevű, négynapos túra az Ír Köztársaságon zakatol keresztül jövő augusztustól. Dublinból indul, a megállói között pedig olyan nagyvárosok szerepelnek, mint Cork, Killernay és Galway - csupa olyan célpont, amit nem hagyhati ki az, aki Dublinnál többet akar látni Írországból. A megállókból olyan kirándulásokra nevezhetnek be a vonat utasai, mint például a Jameson whiskey-főzde feldedezése, ahol még a viszkifajták közötti különbségre is megtanítják a látogatókat egy kóstoló során. A vonatút ára valamivel másfél millió forint felett (3890 font) kezdődik személyenként.

luxusvonat2

Az Óriások Királysága (Realm of Giants) névre keresztelt, kétéjszakás út során pedig Észak-Írország felé veszi útját a luxusvonat. Az állomások között Belfast, Dundalk és Portrush szerepel; olyan programokkal, mint egy kirándulás a Giants Causeway bazaltképződményhez és az Old Bushmills lepárlóhoz. A háromnapos túra ára megközelíti az egymillió forintot. (Pontosan 2270 fontba kerül.)

luxusvonat3

Az útvonalakat úgy állították össze, hogy kombinálni lehessen őket, és így könnyen részt vehetnek mindkettőn azok, akiknek ehhez van kedvük, no meg közel 3 millió forintjuk. (Személyenként 6544 fonttól indul a kombinált túra részvételi díja.)

luxusvonat4

A luxusvonat 40 vendég elszállásolására alkalmas. Minden kocsija egy ír megyéről kapta a nevét, és a kocsik belsejének színe is a névadó közigazgatási körzet tradicionális színéhez igazodik.

luxusvonat5

A vonatút alatt a vendégek kulináris élményeiről két étekezőkocsi, a Wexford és a Sligo gondoskodnak. A felszolgált ételek között több ír specialitás is lesz: például helyi kézműves sajtokkal, friss tengeri halakkal és több fajta ír viszkivel is készülnek a séfek.

luxusvonat6

Jegyeket itt lehet foglalni: http://bit.ly/1Gh7Jjy
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás