promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angol sztár-divattervező álmodta meg Hollywood legújabb luxuslakosztályát
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

penthouse lounge

A több mint 1000 négyzetméteres penthouse lakosztály a Los Angeles-i London Hotel legfelső két szintjén terül el. A hatalmas térnek majdnem a felét, közel 500 négyzetmétert a 300 fő befogadására alkalmas terasz foglalja el. A maradék, kicsit több mint 500 négyzetméteren még mindig elegendő a hely egy gigantikus nappalinak, amelyet két oldalról is üvegfalak szegélyeznek, rengeteg természetes fényt beengedve.

penthouse 2

Természetesen marad még hely hálószobáknak, konyhának és egy csupa márvánnyal borított fürdőszobának is. A hálóhoz faltól-falig tükörrel felszerelt gardrób is tartozik.

penthouse 3

Az egész lakoszályban a tervezőnő által megálmodott, egyedi, általában kézi készítésű textíliákat találnak majd a tehetős szállóvendégek. A legkülönlegesebb ezek között a nappaliban elhelyezett, hatalmas, kézzel szőtt tibeti gyapjúszőnyeg.

penthouse 4

Ezzel a projekttel Vivienne Westwood is csatlakozik azokhoz a híres dizájnerekhez, akik - mint például Armani, Dior, Lacroix, vagy Diane von Fürstenberg -, tervezhettek már szállodai belső tereket.

A London Hotel felújítása 25 millió dollárba kerül, és a mindenhol kötelező szolgáltatások mellett egy 110 fő befogadására alkalmas, zárt körű vetítéseket lehetővé tevő mozitermet is kialakítanak benne.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás