promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a hónapban érkeznek az év legjobban várt játékai
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Dark Souls II Scholar of the First Sin


Megjelenés: 2015. április 7. – Platform: PS4/PS3/X1/X360/PC

Jön a nagysikerű – és ultra nehézségű – Dark Souls II kibővített újrakiadása, remixe, vagy ahogy tetszik. Ha még nem játszottál vele és marad időd a Bloodborne mellett egy kis önkínzásra, akkor ezzel eljött a te időd. Lehet megint percenként nyomni a restartot. Köszönjük szépen!


Mortal Kombat X


Megjelenés: 2015. április 14. – Platform: PS4/X1/PC

Nagyon úgy tűnik, hogy ezt az eresztést jó ideig nem fogja megszorongatni egy verekedős játék sem. Már a 2011-es Mortal Kombat is hatalmas móka volt, de a NetherRealm a tizedik részbe most tényleg beletolt mindent, ami csak befér a műfaj keretei közé. A brutalitás száztíz százalékon pörög. Az első újgenerációs epizódba olyan mozdulatokra és kivégzésekre bírhatod rá a harcosokat, melyeket látva a pacifisták sikítozva menekülnek ki a civilizációból. A jól működő 2,5D-s megjelenítéshez és a kezdőket és profikat is egyformán kielégítő harcrendszerhez nem nyúltak hozzá, de a játék összes többi szegmensét úgy felpörgették, hogy a gameplay videókat nézegetve csak a levegőt kapkodtuk. A röntgenes támadásoknál immár közel fotorealisztikus minőségben figyelheted, ahogy szakadnak az inak, folynak a szemek és roppannak a csontok, a fatality-k pedig egyenesen trancsírhorror minőséget képviselnek. Az például milyen már, amikor az egyik karakternek a száján keresztül tépik ki a beleit! Ezek után egy ilyen kijelentés azonnali beutaló a pszichiátria közveszélyes egyéneknek fenntartott szárnyába, de akkor is le kell írjuk: a Mortal Kombat X zseniális móka lesz!


Grand Theft Auto V


Megjelenés: 2015. április 14. – Platform: PC

VÉGRE! Néhány millió gémer (de legalább 45 millió, hiszen ennyi példányt értékesítettek konzolos fronton) már oda-vissza szétjátszotta a GTA ötödik részét, de a PC-sek eddig csak csendben szitkozódva nézhették, ahogy konzolos haverjaik eksztázisban nyomogatják a kontrollert. Április közepén végre fülig érő vigyorral tolhatják a grafikailag is felpörgetett verziót… ha el nem halasztják a megjelenést. Megint.


Shovel Knight


Megjelenés: 2015. április 21. – Platform: PS4/PS3/PS Vita

Ez is egy port, de nem tudjuk kihagyni, mert a Shovel Knight egyszerűen zseniális. Először a Playstation tulajok örülhetnek a konzolos portnak, de állítólag a jövőben valamikor majd érkezni fog a játék Xbox One-ra is. Ebben a verzióban extraként az ásós lovaggal nekiugorhatunk a God of War Kratosának is. Epikus lesz.


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás