promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legrejtélyesebb és legdrágább étterme
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


A Sublimotionről annyit azért tudni, hogy Ibizán található. Sőt azt is, hogy valahol a Hard Rock Hotelben kapott helyet, de aki kifizeti a borsos, fejenként kb. 450 ezer forintos árat a foglalásért, az is csak egy titokzatos találkozási pont címét kapja meg cserébe először.

sublimotion2

A Sublimotion étterembe érve a szokatlan élmények tovább folytatódnak. Magát a konyhát a spanyol avantgarde irányzathoz tartozónak definiálja a séfje, a két Michelin-csillaggal és mellette több különböző spanyol és nemzetközi elismeréssel rendelkező Roncero.

A vacsora egy 20(!) fogásból álló kóstolómenü, amelynek az elfogyasztására 3 órát kell szánni. De az étterem nem csak az ízlelésre koncentrál, hanem igénybe veszi a vacsora során a többi érzékszervet is: folyamatosan változnak a vacsoravendégek körül a színek, az illatok, a zajok, de még a szoba páratartalma is, hogy az adott kóstolófogást a legmegfelelőbb környezetbe helyezhessék.

sublimotion3

A furcsaságok közé tartozik még, hogy az étteremben egyetlen, hosszú asztal van. Ez viszont szintén az érzékekre utazik: teljes felületén szenzorokkal rendelkezik, és a felszolgált fogásnak megfelelően változik. Ahogy a falakon elhelyezett digitális felületekre is az épp felszolgált falatokhoz kapcsolódó látványt vetítik ki.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás