promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így állíthatjuk vissza a törölt fájlokat
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az első dolog, amit azonnal tegyél meg, hogy a törlési folyamat mindig két lépcsőből álljon. Persze, a legtöbb esetben kényelmesebb kihagyni a Lomtárat, csakhogy azt éppen azért találták ki, hogy nehezebb legyen valamilyen helyrehozhatatlan hibát elkövetned.

A második dolog, amit tudnod kell, hogy a helyrehozhatatlan hiba sem teljesen helyrehozhatatlan, ha van kéznél egy megfelelő célszerszám. Ez adott esetben lehet egy kalapács is, amivel dühödben kitörlöd a gépedet az univerzumból, de mégis azt javasolnánk, hogy inkább töltsd le az Undelete Plus programot, ami a legtöbb esetben képes visszahozni az élők sorába a Lomtárból törölt fájlokat is.

delete2

A telepítés után a program átfésüli a vinyódat, és megállapítja, hogy a törölt fájlok közül melyiknek van esélye a feltámadásra, ezeket pedig rögtön vissza is állíthatod. Azt viszont soha ne felejtsd el, hogy versenyt futsz az idővel, minél régebben töröltél egy fájlt, annál nagyobb az esélye, hogy már felül lett írva. Akkor pedig már a jóisten sem hozza vissza, ezért érdemes mindig azonnal cselekedni.

Ha vizuális alkat vagy, akkor itt van egy videós útmutató is arról, hogy mit kell csinálni, igaz, itt a Pareto Recoveryt használják az Undelete Plus helyett, de ez is egy nagyjából ugyanolyan, ingyenesen letölthető program.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás