Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Igazi túlélő telefon az új Nokia 215

Igazi túlélő telefon az új Nokia 215

Színes

Igazi túlélő telefon az új Nokia 215

Színes

Promotions 00:32

Nokia-215 2

A Nokia 215-ön a Facebook mellett egyébként fut a Twitter, a Messenger, az MSN Weather, a Bing kereső és az Opera Mini böngésző is, emellett hallgathatunk vele MP3-akat, van benne elemlámpa és FM-rádió, és Bluetooth-adatkapcsolattal is rendelkezik. És persze ami a legfontosabb, ami nélkül nincs is igazi Nokia: huszonkilenc napot is kibír egy feltöltéssel.

Nokia-215 3

Ez így pont elég érv is lenne a váltáshoz azoknak, akiknek még életükben nem jutott eszébe az okostelójukon filmeket nézni vagy játszani, csak van egy kis bibi: a kamera. A telefon 0,3 megapixeles kamerája már tizensok évvel ezelőtt is nevetségesnek számított volna (nekem konkrétan a száz forintért vett, a képek készítésének körülményeit nem ismerők számára megfejthetetlen fotókat készítő Alcatel One Touch 565-öm tudta ugyanezt felmutatni), márpedig a kamera egy olyan dolog, amit többé-kevésbé azért mindenki szokott használni.

A Microsoftnak ez nyilván nem gond, hiszen a Nokia 215-öt feltehetőleg inkább a fejlődő piacokra szánják, de azért nem lett volna baj, ha Európába dobnak egy 5 vagy 8 megapixeles kamerával felszerelt, hajszálnyival drágább változatot, mert egy hasonló, a legfontosabb alapfunkciókat biztosító, szuper olcsó és elképesztő üzemidejű telefonra azért valószínűleg errefelé is lenne igény.