promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új lakót keres Dél-Afrika legdrágább ingatlana
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

1-Enigma

Glynn Evans az értékesítéssel megbízott, nem kispályás Ibiza Sotheby International Realty ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az ingatlan jelenleg egy német milliárdos tulajdonában van, aki úgymond hozzácsapta ezt a házat a már eladásra kínált, ibizai 6 hálószobás 6 milló eurót érő villája mellé az ügynökség portfóliójába.

2-Enigma

A ház Cape Town legmenőbb környékén (The Glen) helyzkedik el, amely az egyik legkeresettebb az európai lakástulajdonsok körében. Az Enigma Mansion méltón viseli nevét, hiszen a 3 emeletes 1562m²-es lakótéren kívül egy "szerény" 264m²-es vengdégház valamint egy 1 hálószóbás külön lakrész is található a 7,500m²-es (közel két hekátors) területen.

3-Enigma

A nosztalgikus elegancia és francia luxus jegyében készült főépületben a nagy belmagasságok és terek dominálnak, melyek nyilászáróit kézzel készült és argentinából importált, XIV. Lajos versaillesi kastélyában látható kilincsek másolatával szereltek fel. A fullextrás kiegészítők sorának persze itt még korán sincs vége - van perzsa selyem szőnyeg Londonból, kézzel festett tapéta Párizsból, világítótestek Kaliforniából, valamint Versace étkészlet Olaszországból csak hogy néhányat említsünk.

4-Enigma

A ház nyugati fekvésű, romantikus stílusú lakosztálya - külön nappalival két, fürdőszobával, gardróbszobával, hatalmas kertre néző terasszal illetve egy 30 másodperc alatt zárható pánikszobával is rendelkezik.

5-Enigma

A főépület 627m² alagsorában található egy 100m²-es párizsi stílusú moziterm - hatlamas mennyiségű filmmel feltöltve, full extrás edző és táncterem, szauna, valamint egy masszázs és relaxációs szoba is.

7-Enigma

Említésre méltó még, hogy az ingatlan 1 millió eurós informatikai rendszerét (igen, ilyen is van) közel 2 évig tartott megtervezni és kivitelezni. Minden szobában található 1-1 iPad, amivel átvehető a ház teljes irányítása az automata rendszer felett. A vevő válogathat a többezeres zenei listából, szabályozhatja a fűtést, légkondicionálást, világítást, függönyöket, redőnyöket, a riasztó rendszert, CCTV-t és a falba sülyesztett 3D-s televíziókat. Mindezek mellett szupergyors Cisco wi-fi áll rendelkezésre az ingatlan egész területén.

8-Enigma

Odakint pedig a parkosított kert a hab a tortán, melynek központja az olimpiai méretű, szexi úszomedence amely természetesen Versace dizájn. A telekről elvehetetlen és páratlan kilátás nyilik az Atlanti-óceánra, valamint a mindössze 50m-re a villától elhelyezkedő Table Mountain nemzeti parkra. A környék legjobb éttermei és kávézói valamint strandjai pár percre találhatók.


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás