Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az év legjobb légitársasága

Az év legjobb légitársasága

Színes

Az év legjobb légitársasága

Színes

Promotions 16:01


Az ausztrál Airlineratings az Air New Zealand első helyezését a légitársaság kitűnő repülésbiztonsági mutatóival és innovációival magyarázta. Utóbbiak közül a legjelentősebbnek a Skycouch ülések bevezetését tartják, ami egy olyan újítás, ami különösen a gyerekekkel utazóknak ideális, mivel három egymás melletti ülést alakít egy kényelmes kanapévá.

air-new-zealand2

Az Air New Zealand méretét tekintve csak az ötvenedik a légitársaságok listáján, ezért különösen nagy teljesítmény részükről egymást követő két évben is megszerezni az első helyet a versenyben.

A fiatal flottájuk mellé fiatalos kommunikációt is választottak. Ennek eredménye lett 2012-ben az a rendhagyó biztonsági videó, amelyben hobbitok és tündék mutatták be a repülésbiztonsági előírásokat. Majd idén, épp csak pár hete útjára indították a frissített verziót, amiben még Elijah Wood is szerepel.

Az új-zélandi légitársaság a legjobb premium economy osztály díjat is megnyerte. 2015-ben a legjobb első osztály címet az Etihad viselheti, míg a legjobb business class díjazottja a Cathay Pacific. A fedélzeti szórakoztatás kategóriagyőztese az Emirates lett.