promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kezdődik a luxuskarácsony
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


Ha Neiman Marcus és karácsonyi katalógus, akkor először a Fantasy Gift fejezetet kell fellapozni. Az 1952 óta létező szekcióban hagyományosan elképesztő karácsonyi ajándékokat lehet találni, a tavalyihoz képest pedig éppen ez a rész gyengélkedik. A felhozatal hiányosságait az amerikaiak is érezhették, idén ugyanis nem egy fejezetbe rendezték, hanem szétszórták a Fantasy Gift szekciót.

karacsony2

Ennyi panaszkodás után nézzük meg, mit is tehetünk idén a fa alá! A minden évben kötelező autó idén a Maserati Ghibli lett: a száz darabban limitált szériát a duplaturbós háromliteres V6-os motor hajtja, a 20 colos felnik és csodaszép bőrök mellett Bowers & Wilkins hifit, fűthető hátsó üléseket és elektromosan állítható pedálokat kapott. Mindezért 95 ezer dollárt kell fizetni, ami nem is tűnik rossz üzletnek egy ilyen autóért.

karacsony3

A legdrágább ajándékot a The House of Creed Bespoke Fragnance Journey név alatt kell keresni. Ennek keretében a szerencsés megajándékozott és választott párja – jó eséllyel az ajándékozó – elrepülhetnek Párizsba első osztályon, majd három éjszakát tölthetnek egy ötcsillagos szálloda lakosztályában, miközben megtapasztalhatják a párizsi luxus legjavát. Az ajándék apropóját viszont a The House of Creed parfümház adja, ahonnan nem csak az immár hatodik generációs parfümmester Olivier Creeddel lehet találkozni, de ki is keveri a megajándékozottak saját illatát, amit pár hónappal később 14-karátos arannyal borított hatliteres (!) üvegekben szállítják házhoz.

karacsony5

Egy extrovertált személyiségnek mégsem ez, sokkal inkább a második legdrágább ajándékötletet a megfelelő. A 425 ezer dolláros csomag a Vanity Fair Academy Awards Experience néven fut és lényegében egy VIP meghívó az első számú Oscar-partira. Jár hozzá két éjszaka a The Peninsula Beverly Hills Hotelben, fodrász, sminkes, ékszerkölcsönző és 5000 dolláros vásárlási utalvány. A csomagból mindössze egyetlen darab létezik és külön szimpatikus, hogy szinte teljes bevételét, 400 ezer dollárt jótékony célokra használnak fel.

karacsony6

A maradék hét ajándéktárgy már kevésbé izgalmas. Lehet menő koktékkészítő-gépet venni 35 ezer dollárért, utazást szervezni a drágakő-csiszoló Monica Rich Kosannhoz százezerért, izgalmas élményeket gyűjteni a New Orleans-i Mardi Gras fesztiválon 125 ezerért, esetleg ágyneműt készíttetni a Leontine Linens Home Trousseau-nál 50 ezerért. Utóbbinál izgalmasabb választás az ugyanennyibe kerülő Quadski, vagyis egy quad-jetski hibrid, akinek pedig még nincs jogosítványa, annak az az ajándék ajánlható, amiben 1:32-es méretarányban részletesen lemodellezik kedvenc versenypályánkat, amin aztán kedvünkre csapathatjuk játékautónkkal – 300 ezer dollárért cserébe.


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás