Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

440 ezres luxushamburger, amit akár Te is megkóstolhatsz!

440 ezres luxushamburger, amit akár Te is megkóstolhatsz!

Színes

440 ezres luxushamburger, amit akár Te is megkóstolhatsz!

Színes

Promotions 14:56

Alig két hete még a chicagói Langham Palace luxushotel negyedmillió forintos fagylaltkelyhétől ámult a világ, most itt egy következő árazási rekordot döntő étel. A világ jelenlegi legdrágább hamburgerét készítette el a londoni Honky Tonk.

Nem sok olyan luxusalapanyag létezik, ami ne került volna bele ebbe a burgerbe: Kezdetnek egy 220 grammos Kobe Wagyu marhahúsból és 60 gramm új-zélandi vadhúsból készített húspogácsa, közepén szarvasgombás Brie sajttal. Himalájai só, iráni sáfrány, japán macha teapor és még több szarvasgomba gondoskodik a prémium fűszerezettségről. Van még a burgerben kanadai homár, juharszirupos bacon, füstölt kacsatojás, pezsgő és mangólé. Ha ez nem lenne elég, a bucit meg ehető aranylevelekkel vonták be.

honkytonburger2

A burger ára 1100 angol font, ami kb. 440 ezer forint. Cserébe tényleg a legkülönlegesebb és leghúzósabb árcédulával ellátott alapanyagokat lapátolták bele. Mindent a rekordért, ugye! Persze, nem állítjuk, hogy ne lehetne finom. Ezt döntse el, aki megkóstolja! A Groupon marketingakciója keretében valaki ingyen meg is teheti ezt. Csak nagy szerencsére van hozzá szükség, mert az akció weboldala szerint már több mint 20 ezren neveztek a nyereményért.