promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
440 ezres luxushamburger, amit akár Te is megkóstolhatsz!

440 ezres luxushamburger, amit akár Te is megkóstolhatsz!

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Alig két hete még a chicagói Langham Palace luxushotel negyedmillió forintos fagylaltkelyhétől ámult a világ, most itt egy következő árazási rekordot döntő étel. A világ jelenlegi legdrágább hamburgerét készítette el a londoni Honky Tonk.

Nem sok olyan luxusalapanyag létezik, ami ne került volna bele ebbe a burgerbe: Kezdetnek egy 220 grammos Kobe Wagyu marhahúsból és 60 gramm új-zélandi vadhúsból készített húspogácsa, közepén szarvasgombás Brie sajttal. Himalájai só, iráni sáfrány, japán macha teapor és még több szarvasgomba gondoskodik a prémium fűszerezettségről. Van még a burgerben kanadai homár, juharszirupos bacon, füstölt kacsatojás, pezsgő és mangólé. Ha ez nem lenne elég, a bucit meg ehető aranylevelekkel vonták be.

honkytonburger2

A burger ára 1100 angol font, ami kb. 440 ezer forint. Cserébe tényleg a legkülönlegesebb és leghúzósabb árcédulával ellátott alapanyagokat lapátolták bele. Mindent a rekordért, ugye! Persze, nem állítjuk, hogy ne lehetne finom. Ezt döntse el, aki megkóstolja! A Groupon marketingakciója keretében valaki ingyen meg is teheti ezt. Csak nagy szerencsére van hozzá szükség, mert az akció weboldala szerint már több mint 20 ezren neveztek a nyereményért.

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás