promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmillót érő luxustokok az iPhone 6-osokra
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

luxustok1

A párizsi székhelyű By Atelier a luxus telefon-kiegészítőket gyártó cégek közül az első, aki piacra dobott tokokat az iPhone 6-hoz is már. Biztos, hogy hamarosan beáll a sorba számos más gyártó is, és több kis szériás tok közül is választhatnak, akik nem sajnálnak kétszer-háromszor akkora összeget fizetni a tokért, mint amennyibe a telefonjuk került.

Aki 2.200 dollár felett keresi a tokot a 6-os iPhone-jára, a By Ateliernél három kollekció közül választhat. A kollekciókon belül pedig a színválaszték gondoskodik róla, hogy ne egyforma telefonokkal üljenek be a kollégák a hétindítóra. Mondjuk, a Wall Streeten.

luxustok2

Két különböző színű zafír hátlap mellett prémium minőségű bőrök közül válogathatnak a megrendelők. Az egyik kollekciót teljesen az aligátorbőrnek szentelte a tervező. És ha nem tudunk dönteni, még mindig kérhetünk aligátorbőrt, zafírral kiegészítve. A legmeglepőbb plusz, ami a tokhoz jár, egy egyéves "concierge" szolgáltatás, amit nagyon szerencsétlen dolog lenne egyszerű portásnak fordítani. A concierge egy elegáns hotelben az az ember, aki elintézi az elintézhetetlen, például jegyet szerez egy teltházas premierre. A tokhoz kínált concierge telefonon éjjel-nappal hívható. Szállást, éttermeket javasol, asztalfoglalásokat intéz. Bár, ezeket egy okostelefonon már gyorsabban elintézi magának, akinek nemcsak dísznek kell a telefon, de használni is tudja.

luxustok3


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás