promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Amerika legdrágább háza
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

haz2

A teljesség legkisebb igénye nélkül az alábbiakat:
- 11 háló- és 17 fürdőszobát, melyek kialakításánál a Versailles-i kastély volt a viszonyítási alap
- Egy, a birtokot körülölelő kerítést, melyet 22-karátos arannyal borított levelek díszítenek (ez a motívum a konyhában is visszaköszön)
- Egy olyan lépcsőházat, amely önmagában – jelentős részben a hozzá felhasznált márványnak és kétévi mestermunkának hála – kétmillió dollárba került
- Egy garázst, amibe egyszerre 30 autó tud kényelmesen beparkolni
- Egy szobát, amiben egy 18 férőhelyes IMAX (!) mozitermet találni, bő 15 méteres képátlóval
- Három master és egy elnöki hálószobát, valamennyi saját jakuzzival, az elnöki esetében külső medencével
- Egy, a kertben lévő 420 négyzetméter felületű sós vizes medencét, ami mellől nem hiányzik a(z éjszaka ledekkel megvilágított) csúszda sem. Meg a vízesés sem.

haz3

Még mielőtt elfelejtenénk: az egész ház hangszigetelt. A részletekre való perverz odafigyelést jellemzi, hogy a dél-afrikai márványpadlót sikerült úgy megtervezniük és lerakniuk, hogy ne legyen hangos rajta a magassarkú cipő kopogása. Olyan szoba is akad, ahol a tévét egy ötezer literes tengeri akvárium fogja közre. További érdekesség, hogy a birtoknak saját, bő 140 méter hosszú partszakasza van, ami mellett még egy ennél kicsit nagyobb kikötő is épül, ahol tökéletesen elfér egy kis, egy 185 láb hosszú jacht.

haz4

Maga a ház Floridában, Miami-tól északra, az óceánparthoz közel található (a “Le Salon”-ból egyenesen a tengerre látni), amit a helyi oroszok, illetve a dél-amerikaiak is eléggé kedvelnek. A ház építése viszont még csak most kezdődik, a kivitelező jövő év végi befejezést ígér.

haz5

Az eddigi legdrágább amerikai ingatlan ez a 135 millió dolláros ház volt Beverly Hills-ben. Kérdés persze, hogy végül ki és mennyit fizet majd ezért.

haz6

haz7


Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás