promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nyan Cat miatt perelné Deadmau5-t a Ferrari
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

deadmau5 ferrari1

Az kocsit Purrari névre keresztelte tulajdonosa, utalva ezzel a dorombolás szó – purr – angol megfelelőjére. Nem csak a fóliázást, de az emblémát is a mém ihlette: ágaskodó ló helyett ágaskodó macska volt az autó elején. Szépnek csak egészen extravagáns mércével lehetett nevezni, de tagadhatatlanul igényes munkáról volt szó. Még az olyan apró részletekre is odafigyeltek, mint a rózsaszínre fényezett féknyergek, vagy cicásra hímzett szőnyegek.

Az olasz gyártó szemét az embléma, és az egyéb márkajelzések eltávolítása, vagy átalakítása zavarhatta: mivel ezek jogtulajdonosa a Ferrari, ezért élhetnek keresettel az ezeket megváltoztató tulajdonos ellen. Elméletileg erre minden gyártónak volna lehetősége, de csak a Ferrari félti ennyire a márkanevét attól, hogy ártatlan tréfák alapja legyen.

deadmau5 ferrari2

Akármennyire is indokolatlan a cég félelme, fenyegetésükkel sikerült elérni, hogy a zenész leszedesse a dekorációt. Deadmau5 most gyári állapotában szándékozik eladni a 458-ast, és valószínűleg a frissen vásárolt McLarenjét is amolyan fricskának szánta az olaszok ellen. A kérdés csupán az, hogy mennyit nyer ezzel a cég: ugyan eltünt a mókás 458-as, de a merev, és szigorú hozzállás a hasonló esetekhez hosszú távon ellenszenvessé teheti az olaszokat. Némi humorérzékkel akár még reklámnak is használhatták volna a jelenséget, hiszen a kanadai zenésznek igazán népes rajongótábora van.

deadmau5 ferrari3

Deadmau5 instagramján több képet is publikált a visszaalakításról, valamint új szerzeményeiről egy cabrio Bentley Continental GT-ről és a McLaren-ről.

További képek itt: http://instagram.com/deadmau5
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás