promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehull a lepel a titokzatos First Class csomagokról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás


firstclass 2
Quatar Airways

A 27 légitársaság közül öt első osztálya kapott hatcsillagos minősítést. A Qatar Airways, az Emirates, az Etihad, a Japan Airlines és a Unites Airlines tételes bemutatását inkább vizuálisan tennénk meg, pár izgalmas tételt viszont kiemelnénk:

- A Legjobb Férfi Kiegészítő díja megosztva lett a Lufthansáé és a Royal Brunei-é (utóbbi is egy légitársaság, könnyen kitalálható tulajdonossal): előbbi egy foci-témájú csomaggal készült a világbajnokságra, utóbbi pedig szuperkényelmes papuccsal kényezteti első osztályon utazóit.
- A Legjobb Női Kiegészítő díja – meglepetésre – a LOT-é; a lengyelek szeretetcsomagja még egy körömreszelőt is tartogat.
- A gyerekes utasok a Quatarral járnak a legjobban, már amennyiben szeretik Spongyabobot: az első osztályú jegy mellé egy ilyen hátizsák, ahol a rajzfilm-sztár kapitányruhában feszít.

Utóbbi légitársaság amúgy Dior és Ferragamo kenceficéket ad (a listán nem szereplő, éppen most megújuló Air France Givenchy-t), míg a nagy konkurens Emirates a Bulgarira esküszik. A legteljesebb készlet a Unitedé: az amcsik ajándékcsomagja a szokásos holmikon felül cipőkanalat, fogselymet, rágót, fésűt és törlőkendőt is rejt.

firstclass 3

firstclass 4

firstclass 5
 
 
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás