promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horoszkóp 2013. március 26-29.
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Márc. 26.: A kosok lelkesedése az egekig csaphat, de vigyázat, az most a jó, ha nem aprózzák el energiáikat. Márc. 27.: A kosok továbbra is rengeteg, zaboltálan energiát kapnak, amiket akkor használnak okosan, ha nem forgácsolják szét figyelmüket. Márc. 28.: A kosok szabadságvágya felerősödhet, zseniális ötleteik lehetnek, illetve még mindig vágyhatnak valami egyedire, mondjuk tetoválásra vagy piercingre. Márc. 29.: A kos szülöttek a sok kosban álló bolygótól még mindig kapják az energiát, de ma egy kissé hezitálhatnak a zsenialitás és a káosz között.
Márc. 26.: A bikák ma nagyon hevesen reagálhatnak, ha úgy érzik, valaki uralkodni akar felettük. Márc. 27.: A bikákat a Hold állása segíti napirendjük kialakításában, apró-cseprő feladataik minél könnyebb végrehajtásában. Márc. 28.: A bikáknak most vág az esze, viszont jól teszik, ha kordában tartják vágyaikat. Márc. 29.: A bikák jól teszik, ha ma önként szabnak korlátokat vágyaiknak, hogy a korlát ne kívülről érkezzen.
Márc. 26.: Az ikrek szülöttek könnyen realizálhatják ötleteiket, képesek konkrét lépéseket tenni a megvalósításért. Márc. 27.: Az ikrek szülöttek szavának most hitele van, nyilvánítsanak bátran véleményt minden témában. Márc. 28.: Az ikrek ma érzékeny témákat is szóba hozhatnak, nem fognak bizalmatlanságot ébreszteni. Márc. 29.: Az ikrek szülöttek most könnyen tudják realizálni ötleteiket, mert végre konkrét lépéseket tudnak tenni a megvalósítás érdekében.
Márc. 26.: A rákok tegnap megbillent önbizalma máris helyreáll, lelki békéjüket újra megtalálják. A közlekedésben vigyázzanak. Márc. 27.: A rákok ma egymásnak ellentmondó üzeneteket kaphatnak, ami elbizonytalanítja őket. Márc. 28.: A rákok háborgó kedélye lecsillapodik, és hajlamosak lehetnek ma az élveztek hajszolására. Márc. 29.: A rákok hirtelen mély vízben találhatják magukat, lehet, hogy valakitől bocsánatot kell kérniük. Most legyenek nagyon tisztességesek.
Márc. 26.: Az oroszlánok nagyratörő céljait barátaik támogatják, a kollégák felől viszont visszahúzó erő jön. Márc. 27.: Az oroszlánok ma nem bírják a társadalmi elvárásokat, amiben csak tehetik, adjanak maguknak szabadságot. Márc. 28.: Az oroszlánok mostanában eredeti, egzotikus ízekre vágyhatnak, hagyják, hogy szó szerint és átvitt értelemben is befűszerezzék az életüket. Márc. 29.: Az oroszlánokat elárasztja a tavasz friss és szenvedélyes szelleme, borzasztón önfejűvé válhatnak.
Márc. 26.: A szűz szülöttek pénzügyek lehetnek ma változékonyak, váratlanul bevételhez juthatnak valamilyen külső forrásból, esetleg a főnöküknek köszönhetően. Márc. 27.: A békeszerető mérleg telihold a szűzek párkapcsolatára lesz hatással, ők most minél több harmóniára vágynak. Márc. 28.: A szűz szülöttek még mindig vágynak a nagy harmóniára párkapcsolatukban, miközben a mai bolygóállás hatására egyszerre az izgalmakat is űzni kezdik. Márc. 29.: A szűz szülöttek mostanában féltékenyek lehetnek, sértődékennyé válhatnak. Fontos, hogy ezt tudatosan kezeljék, és maradjanak őszinték.
Márc. 26.: A mérlegek most új szemszögből láthatják meg kapcsolatukat, vagy váratlanul felbukkanhat az életükben valaki. Márc. 27.: A mérlegek mostanában ellenállhatatlanok, párkapcsolatuk ereje is megsokszorozódik. Márc. 28.: A mérlegeket meglepetés érheti magánéletükben vagy munkahelyi kapcsolatukban, készüljenek fel minden eshetőségre. Márc. 29.: A mérlegek mostanában ismerhetik fel kapcsolataik igazi értékét. Ha valami másként is történik, mint az várták, most akkor is anyagi és érzelmi kárpótlásban lesz részük.
Márc. 26.: A skorpiók felszín alatt bujkáló intenzív érzései ma konfliktushoz vezethetnek, ha feltörnek. Márc. 27.: A skorpiókat most érzéseik és vágyaik közötti ellentét feszítheti, különösen, ha titkolniuk is kell azt, amit éreznek. Márc. 28.: A skorpiók munkahelyén helyreállítható az elmúlt napokban megbomlott egyensúly, ehhez ők új stratégiát is bevethetnek. Márc. 29.: A skorpiók most ne adjanak kölcsön munkatársaiknak, és úgy általában is húzzanak határt a kollégáikkal kapcsolatban.
Márc. 26.: A nyilasok mostanában legyenek nagyon körültekintőek, ha közlekednek. Ma úgy érezhetik, a főnökük ellenséges velük. Márc. 27.: A nyilas szülötteket váratlan szeretetrohamok önthetik el, illetve új hobbit találhatnak. Márc. 28.: A nyilas szülöttek okosan kísérleteznek a megjelenéssel, de vigyázzanak, ne essenek ma túlzásokba. Márc. 29.: A nyilas szülöttek a hétvégén érzékennyé válnak a manipulációra, illetve lehet, hogy le kell mondaniuk egy újító szellemű ötletükről.
Márc. 26.: A bakokat az otthonukban felbukkanó problémák gátolhatják munkahelyi feladataik végzésében. Márc. 27.: A bakok karrierjének területét ragyogja be a telihold, ennek egyetlen hátulütője, hogy most nagyon nehéz a munka mellett az otthoni teendőkben is egyensúlyt tartaniuk. Márc. 28.: A bakok mostanában elég ingatagok lehetnek, jó, ha tudatosan törekednek a határozottságra. Márc. 29.: A bakok továbbra is maradjanak tudatosak, hogy ne a félelmeikre, hanem a belső erejükre hallgassanak. Kerüljék a felesleges csatározásokat.
Márc. 26.: A vízöntők legyenek ma pontosak, és csak olyasmit ígérjenek, amit biztosan teljesíteni is tudnak. Márc. 27.: A vízöntők most a legeldugottabb helyeken is csodás kincsekre bukkanhatnak, járjanak nyitott szemmel. Márc. 28.: A vízöntők új emberekkel találkozhatnak, és új tapasztalatokkal gazdagodhatnak, ma nagy örömmel kísérleteznek. Márc. 29.: A vízöntők érzékei most rendkívül felfokozottak, szerelembe eshetnek első látásra, érintésre vagy illatra. Viszont lehet, hogy csak egy napra.
Márc. 26.: A halak szülöttek mozgástere bővül, jövedelmező vállalkozást tudnak mostanában indítani. Márc. 27.: A halak hagyjanak elég időt feladataikra, mert ha kapkodnak, most lassabban végeznek majd, mintha eleve rászánták volna az időt. Márc. 28.: A halak életét pénzügyi konfliktusok árnyékolhatják be, és ettől az egész életet nehéznek érezhetik. Hamarosan könnyebb lesz minden. Márc. 29.: A halak féltékenykedhetnek, vagy még mindig a pénzük miatt aggódhatnak. A nap tanítása, hogy megtanulják értékelni mindazt, amijük van.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás