promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horoszkóp 2013. április 2-5.
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Ápr. 2.: A kosok egész hónapban bátor lépéseket tehetnek, nagyon energikusnak érzik magukat. Ápr. 3.: Ha a kosok hisznek abban, amit mondanak, akkor lelkesedésük most könnyen átragad másokra is. Ápr. 4.: A kosok látóköre tágul, és szavaik erővel telnek. Könnyen kerülnek egy hullámhosszra olyan emberekkel, akik anyagi gyarapodásukat is elő tudják segíteni. Ápr. 5.: A kosok szóljanak ma szívből mindenkihez, ezzel sok pozitív embert megnyerhetnek maguknak.
Ápr. 2.: A bikák a hónap első felében a színfalak mögött tevékenykednek, nem mutatják ki azt sem, ha titokban nagy kockázatokat vállalnak. Ápr. 3.: A bikák magukban tartják terveiket, ez a felületes szemlélőnek úgy hathat, mintha nem vennének részt 100%-osan a mindennapi eseményekben. Ápr. 4.: A bikák mostanában kockázatokat is bevállalnak, hogy titkos terveiket megvalósíthassák. Ápr. 5.: A bikák ne engedjék, hogy elbátortalanítsák őket az akadályok. Inkább a kihívások építő erejére összpontosítsanak.
Ápr. 2.: Az ikrek szülöttek számára áprilisban gyerekjátéknak tűnik a munka, rengeteg izgalmas feladatuk lesz. Ápr. 3.: Az ikrek szülöttek szavának most hitele van, nyilvánítsanak bátran véleményt minden témában. Ápr. 4.: Az ikrek szülötteknek most nem kell egyedül küzdeniük, mindenhol kapnak segítséget. Ápr. 5.: Az ikrek szülöttek rengeteg izgalmas munkában vesznek részt, nagyon hisznek abban, amit csinálnak.
Ápr. 2.: A rákok a hónapban nagyon türelmetlenek, szeretnének kilépni megszokott környezetükből, munkahelyükről. Ápr. 3.: A rákok átmenetileg nagyon határozottá válnak, jó, ha nem alkusznak meg, miközben céljaik elérésére törekednek. Ápr. 4.: A rákok ma ne agyaljanak, inkább hallgassanak az ösztöneikre. Ápr. 5.: A rákok mostanában elég türelmetlenek, különösen a munkahelyükön, gyakran gondolhatnak arra, hogy csapot-papot otthagynak.
Ápr. 2.: Az oroszlánokat a hónap első felében szakmai és magánéleti történések tarthatják izgalomban. Ápr. 3.: Az oroszlánok önbizalma és népszerűsége növekszik, és könnyen alakítanak ki új kapcsolatokat. Ápr. 4.: Az oroszlánok lelkesen vetik bele magukat a közösségi életbe, barátaik és kollégáik nagy örömére. Ápr. 5.: Az oroszlánokat új szakmai és magánéleti törekvések tarthatják lázban, nagyon népszerűek barátaik és kollégáik körében.
Ápr. 2.: A szűz szülöttek körül a hónap közepére csillapodik le a lárma, új utakat kereshetnek mostanság. Ápr. 3.: A szűz szülöttek úgy érezhetik, ma mindent megtehetnek, meglepő módon nem ismernek félelmet. Ápr. 4.: A szűz szülöttek még mindig vágynak a nagy harmóniára párkapcsolatukban, miközben a mai bolygóállás hatására egyszerre az izgalmakat is űzni kezdik. Ápr. 5.: A szűz szülöttek sikerének és szerencséjének titka a pozitív hozzáállás, ez most nagyon fontos.
Ápr. 2.: A mérlegek most nagyon magabiztosak a párkapcsolatukban. A kapcsolatteremtő képességük is páratlan. Ápr. 3.: A mérlegek szokatlanul bátrak a párkapcsolatukban vagy közös vállalkozásukban. Ápr. 4.: A mérlegek kapcsolatteremtő képessége egyre kiválóbb. Párkapcsolatuk nagyon fontos szerepet tölt be az életükben. Ápr. 5.: A mérlegek a kapcsolataikban ne rugaszkodjanak el a valóságtól. Ha a földön maradnak, hosszú távon értékes szövetségeket köthetnek.
Ápr. 2.: A skorpióknak rengeteg teendője lesz a hónapban, különösen munkahelyükön. Ápr. 3.: A skorpiók mostanában megalapozhatnak egy nagyon gyümölcsöző együttműködést. Ápr. 4.: A skorpiók hihetetlen lelkesedéssel és bátorsággal tesznek egy közös projekt megvalósításáért. Ápr. 5.: A skorpiók mély és hosszú belső átváltozás elé nézhetnek, ha megváltoztatják a tanuláshoz fűződő viszonyukat. Kíváncsiak, kreatívak és gazdag a fantáziájuk.
Ápr. 2.: A nyilas szülöttek ebben a hónapban új kikapcsolódási formákat találhatnak, és növekszik a kreativitásuk. Ápr. 3.: A nyilas szülöttek ma rendkívül lenyűgözőek, különösen párjukat tudják elbűvölni. Ápr. 4.: A nyilas szülöttek ma sikeres prezentációt tarthatnak, és sikeresen kezdeményezhetik új szakmai kapcsolat kialakítását. Ápr. 5.: A nyilas szülöttek adjanak többet magukból azokba a tevékenységekbe, amiket igazán szívesen csinálnak, mert ezzel évekre jelentős boldogságforrást szerezhetnek.
Ápr. 2.: A bak szülöttek lába alatt remegni fog a talaj, megkérdőjelezhetik választott életútjuk helyességét. Ápr. 3.: A bakok most minden helyzetet megfelelően tudnak kezelni, csak tartsák kordában lelkesedésüket. Ápr. 4.: A bakok próbáljanak új nézőpontot kialakítani, mert ez javíthat produktivitásukon és több bevételt is hozhat a konyhájukra. Ápr. 5.: A bakokat romantikus szenvedélyek vagy túlzott agresszivitás öntheti el, ügyeljenek arra, hogy ne tegyenek meggondolatlanul semmit.
Ápr. 2.: A vízöntők ebben a hónapban lyukat beszélnek majd mások hasába, rendkívül kommunikatívak lesznek. Ápr. 3.: A vízöntőket ma nem lehet becsapni, ráadásul nagyon kreatívak is. Ápr. 4.: A vízöntők jól teszik, ha hallatják a hangjukat, ugyanis most sokakat tudnak ösztönözni. Ápr. 5.: A vízöntők ne higgyenek az illúzióknak és a romantikus képzelgéseknek. Hosszú távra most ne köteleződjenek el.
Ápr. 2.: A halak szülötteknek pedig jobbnál jobb ötletei támadhatnak, ezek a hónap második felében fognak konkretizálódni. Ápr. 3.: A halak mostanában jobban átlátják a családi ügyeket és saját helyüket a családban. Így könnyebben tudnak bánni szeretteikkel. Ápr. 4.: A halak most már távolságot tudnak tartani a múlttal. Ha nem vádolják önmagukat, akkor felfedezik a jövő nyújtotta lehetőségeket is. Ápr. 5.: A halakon szerelmi őrület uralkodhat el. Hajlamosak az önfeláldozásra, pedig nem biztos, hogy megéri, mert könnyen álmokat kergethetnek..
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás