promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hírt kaptak a Ferencváros szurkolói, nehéz lesz

Rendkívüli hírt kaptak a Ferencváros szurkolói, nehéz lesz

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc

Hamarosan kezdődnek az Európa-ligában is a küzdelmek, komoly hírek jöttek az egyik ellenfélről.

Hamarosan elkezdődnek a főtáblás küzdelmek is a különböző európai kupákban, így többek között kedden Szoboszlai Dominik is pályára léphet a Bajnokok Ligájában, hiszen a Liverpool FC Olaszországba látogat, az AC Milan fogadja majd  a Vörösöket. Rengeteg magyar érdekeltség van még a különböző küzdelmekben, de ami a legfontosabb Magyarországon, hogy a Ferencváros is hamarosan megkezdi a mérkőzéseit.

A Fradi majd csak jövő héten lép pályára az Anderlecht ellen idegenben, a mérkőzést szeptember 25-én játsszák majd. A harmincötszörös magyar bajnok idegenben lép majd pályára, a mérkőzés pedig 21 órakor kezdődik majd. A Fradi sorozatban hatodszor főtáblás majd, ám most alaposan megváltozott a liga lebonyolítási rendje, hiszen egy csapattal csak egy meccsen csapnak össze.

Nemrégiben pedig a jegyértékesítésről is kiadott egy közeleményt a Ferencváros, amely IDE kattintva érhető el.

Közben érkeznek még a hírek az ellenfelekről is, és egy hatalmas bejelentést tett a a görög PAOK, a csapattal majd december 12-én csap össze a magyar bajnok, méghozzá idegenben. A görögökhöz egy igazi legenda érkezett, hiszen a legendás csapat a világbajnoki ezüstérmes és bronzérmes horvát védőt szerződtette.

A 35 éves játékos korábban 131 mérkőzésen lépett pályára a Liverpool FC-ben, de a Lyonban és a Southamptonban is játszott, a válogatott mezt pedig 78-szor öltötte magára.

Érdekesség, de Anderlecht elleni legendás Ferencváros-mérkőzésekre a múltból még sokan emlékezhetnek, hiszen 1995-ben például a belgák elleni párharcon dőlt el, hogy a Fradi bejut-e a Bajnokok Ligája-csoportkörébe, akkor egy oda-visszavágós mérkőzésen összesítésben 2:1-es FTC siker született, egy drámai meccsen dőlt el minden.