promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi nem szokványos magyar szavakat használt egy interjú során
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Marco Rossi váratlanul magyarul fűzött bele pár mondatot az interjújába.

A fél ország már lázban ég, a másik fele pedig majd csak most fog lázba jönni, hiszen hamarosan indul az Európa-bajnokság Németországban. Június 15-én pedig Szoboszlai Dominikék egy igen kemény ellenféllel csapnak össze, hiszen Svájc válogatottjával mérkőznek meg az első mérkőzésükön az Eb-n. Azért is fontos ez a mérkőzés, hiszen nagyon sok oldal úgy gondolja, hogy a csoportban a második hely sorsa a két válogatott között fog eldőlni.

A legtöbben Németországot mondják csoportelsőnek. Annak ellenére, hogy a németek korábban nem igazán vitézkedtek a pályán, a kontinensviadal előtt összekapták magukat.

A magyar válogatottnak pedig júniusban két felkészülési meccse van, ezek közül pedig az egyik már le is ment. Dublinban Írország ellen 2:1-es vereséget szenvedtünk egy, a hosszabbításban bekapott góllal. Így megszakadt a tizennégy meccs óta tartó veretlenségi széria, ám szomorkodni nincs mit, hiszen a hibák így mutatkoznak meg. Ezt több résztvevő is elmondta a meccs után.

Még Izrael ellen játszunk felkészülési mérkőzést ezen a héten Debrecenben, ez lesz az utolsó megmérettetés a nagy torna előtt Marco Rossi csapatának.

Korábban Csisztu Zsuzsának adott interjút Marco Rossi, akiről tudni lehet, hogy tanul magyarul. Néhány sajtótájékoztatón pedig már meg is csillogtatt a tudását az elmúlt hónapokban. Ám ezen interjún nem is akármilyen magyar szavakat használt, és tökéletesen használta a nyelvünket a beszélgetés egyik pillanatában.

Íme Marco Rossi tökéletes magyarsága:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás