promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fülharapó nehézsúlyú legenda százmilliókat hoz lázba, tolószékből a ringig küzdötte fel magát Mike Tyson
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tyson önbizalmával a legutóbbi nyilatkozata alapján nincs gond, Jake Paulnak fel kell kötnie a nadrágját.

A vasöklű bajnokról, aki 20 évesen hódította meg a világot, néhány éve még az a hír járta, hogy fel sem tudott állni a tolószékből, most viszont már ismét a ringbe készül. Tyson Jake Paul youtube-híresség - újabban bokszoló - felkérésére mondott igent, és nem felejtette el megemlíteni, hogy miért épp rá eshetett a választása a 27 éves Paulnak.

„Mit gondoltok, mégis miért velem akar megküzdeni? A többiek egyszerűen túl unalmasak ahhoz, hogy bárki is kíváncsi legyen rájuk, fénykorukban nem tudtak volna ennyi nézőt vonzani. 58 éves vagyok és akkor mi van? Ki más tudna ennyi idősen megtölteni egy 80 ezres arénát?”

– szúrt oda Iron Mike.

A történelem egyik, ha nem a legrettegettebb bokszolója szerint rengeteg sportoló irigykedve figyeli a népszerűségét, amit a júliusi meccs csak még inkább megerősít majd. A texasi Dallas Cowboys stadionjában július 20-án ringbe lépő Tyson nagy visszatérését a helyszínen még a legrosszabb helyekről is közel 130 ezer forintért cserébe lehet megnézni, a VIP-jegyek pedig csaknem 6 millió forintba kerülnek.

A Netflix szintén óriási hírverést csinál a meccsnek, a streaming óriás élőben közvetíti majd Tyson és Paul összecsapását. Mike Tyson profi pályafutása során 58 bokszmeccséből 50-et nyert meg, 44-et kiütéssel. Mindössze hatszor szenvedett vereséget. Jake Paul ezzel szemben tíz alkalommal lépett ringbe, egyszer kapott ki pontozással, hatszor pedig kiütéssel győzött.

Jake Paul egész komoly skalpokat is felmutathat már, a korábbi UFC-s Ben Askrent egyetlen menet alatt rendezte le. Legutóbb alig néhány hete láthattuk a szorítóban, Ryan Bourland technikai KO-val kapott ki tőle. Az összefoglalót elnézve a keményen készülő Tysonnak egyáltalán nem lesz egyszerű dolga.

Forrás: CNN

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás