promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Divatkalauz, ami a trendi női téli cipőkhöz vezet
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon milyen típusú cipővel célszerű készülni az idei télre? Mert aki azt gondolta, hogy hamarosan úgyis érkezik a tavasz, annak van egy rossz hírünk: az előrejelzések szerint még nem vagyunk túl a javán. Szóval megéri gondolkodni azon, hogy még milyen lábbelire ildomos beruházni! Kalauzolásunk végére valószínűleg a kérdés nem lesz kérdés többé!

Strammság mindenekelőtt?

Igen!

A téli cipők arra születtek, hogy bírják a kihívásokat. S míg mondjuk néhány éve viszonylag enyhék voltak a téli hónapok, kevés fennakadást tartogattak, addig az utóbbi pár esztendőben ez a trend fordulni látszik. Olyannyira, hogy bár nagyon változékony, s alapvetően enyhe az idő, akad egy-egy hét, amikor az időjárás elképesztően zord arcát mutatja. Ekkor a nagy havazások épp úgy nem ritkák, mint a jelentős, nagyon is fogakat vacogtató mínuszok. Tehát ha eddig meg is lehetett úszni a telet egy vékonyabb, kevésbé ellenálló cipővel, akkor ezt az irányt megéri elfelejteni, és valami teljesen mással kezdeni.

Hogy mivel?

Mondjuk egy hótaposóval. Igen!

Ez az a fazon, aminek a megítélése rengeteget változott az utóbbi időben. Mert hirtelen a benne rejlő érzékelhető funkcionalitás roppantul vonzóvá vált. Jól bírja a strapálást, ezzel együtt hóban, fagyban sem vall szégyent. Nem megy tönkre a sózástól, tökéletes tapadást biztosít, azaz ügyel a járás biztonságára. Emellett kényelmes, és természetesen meleg. Kellhet ennél több a legnagyobb zimankóban? Aligha!

Mi a helyzet a combcsizmával?

Ha már a megosztó lábbeliknél tartunk, akkor a CCC választékában akad jó pár szemre való combcsizma, például itt: https://ecipo.hu/c/ccc. Ezek a modellek annak köszönhetik megosztó jellemzőjüket, hogy kétségtelenül nem állnak jól mindenkinek. Nagyjából esélytelen próbálás nélkül rátalálni az ideális modellre, mert a pazar passzolás az esetében nem szenvedhet csorbát. Ám amiért feltétlenül ide kívánkozik a divatkalauz hasábjaira az az az egyszerű indok, hogy elképesztően szexi! Még mindig! S valószínűleg ez nem is fog változni. Ellenben egyáltalán nem túlságosan hivalkodó, kirívó, mert sokan félnek ettől, köszönhetően azoknak a filmeknek, amelyekben a hölgyek lenge, s roppantul mini ruházatban, combcsizmával kísérve tipegtek be a jelenetekbe.

Ez csak egy, a köztudat által fenntartott előítélet, aminek nincsen alapja. A stílusos, női megjelenés a közbenjárásával is kialakítható.

Bokacsizma, bakancs vagy hosszúszárú csizma?

A kérdés ebben az esetben, hogy ez miért kérdés? Természetesen mindegyik! Már csak azért is, mert mindegyik eltérő időjárási körülmények között nyújtja a legtöbbet. A bokacsizma elegánsabb fellépést biztosít, s az enyhébb periódusban hűséges társsá válhat, míg a bakancs sportosabb kisugárzást garantál, viszont szintén nap, mint nap jó szolgálatot tehet. A hosszú szárú variáció pedig igazi áldás akkor, amikor erős fagyok borzolják a kedélyeket, mert ekkor ténylegesen a legfontosabb a minél nagyobb fokú komfort borítékolása, aminek az egyik legjobb módja az optimális szigetelés.

A többi részlet, mint például árnyalat, motívumok vagy ékek, egyénfüggő választások alapján dől el, viszont a jelenlegi kínálatból esélytelen olyan modellre voksolni, ami ne lenne divatos!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás