promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az igazi 9 éves Sheldon Cooper gyűlöli Verstappent, és fel akarja forgatni a Forma-1 világát
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A kis matekzseni a Forma-1-ben szeretne dolgozni később, de valamiért utálja Max Verstappent.

Sokan emlékezhetnek az Agymenők című sorozatra, amit a mai napig imád a közönség. Az egyik legnépszerűbb szituációs komédia 2019 májusában búcsúzott el a 12-ik évaddal. Az Agymenők az utolsó résszel együtt 279 epizódot tudhatott maga mögött.

Az Agymenők 2007-ben indult meg hódító útjára, és lényegében ez tette fel Jim Personst is a térképre. A színész hálás lehet a szériának, valamint Sheldon Coopernek, mivel több Emmy-díjat és egy Golden Globe-ot is kapott a karakter megformálásáért.

A legokosabb Cooper kalandjai később Az ifjú Sheldon című szériában folytatódtak tovább, ami a karakter gyerekkorát mutatja meg, na meg azt, hogy a családjának milyen nehézségeken kellett keresztülmennie.

Természetesen a valóságban is vannak olyan zsenik, mint például Sheldon. A sheffieldi Harry Clark például mindössze 9 évesen már le is tudta a gimnáziumi matematika érettségit, amiből iszonyatosan vág az agya. Természetesen a különleges zseni halad tovább, és jövőre már egyetemre szeretne jelentkezni.

Édesapja, a 44 éves Richard Clark elmondta a Daily Mailnek, hogy Harry hihetetlen képességei akkor mutatkoztak meg, amikor hároméves korától könyveket kezdett olvasni teljesen magától. Mivel Harry iskolájának nem voltak meg az erőforrásai ahhoz, hogy megbirkózzanak a képességeivel, Richard magántanárt fogadott. Sheldon Cooper karakterének ugye ilyen lehetőségei nem igazán voltak a szériában.

A sportrajongó Harry azt mondta a The Starnak, reméli, hogy idősebb korában Forma-1-es mérnök szeretne lenni.

„Mérnök akarok lenni, de nem a Red Bull-nál, legalábbis amíg Max Verstappen náluk versenyez. Jobban szeretem a Mercedest, de a kedvenc versenyzőm Lando Norris”

- mondta a 9 éves matekzseni.

A címvédő és kétszeres világbajnok Max Verstappen, a Red Bull holland versenyzője nyerte vasárnap a telt ház előtt rendezett Forma-1-es Holland Nagydíjat. Ezt az időjárás persze roppantul fel tudta forgatni, de ez nem okozott gondot az élen álló pilótának.

A Forma-1-ben Max Verstappen lassan már behozhatatlanul áll az élen 339 ponttal. Az nem derült ki, hogy a kis matekzseni miért nem szereti a holland pilótát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás