promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlen? Így nézett ki 23 évesen Jason Statham, nagyon furcsa így látni az akciósztárt
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem láttuk még így Jason Stathamet.

Jason Statham élete első szerepét 1998-ban kapta Guy Ritchie A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmjében, majd ezt követte a Blöff, amit szintén Ritchie rendezett. Bár a 2000-es évek elején is több produkcióban láthattuk, 2002-ben kapta meg azt a szerepet, ami meghozta neki a világhírnevet: ez volt A szállító.

Jason Statham jelenleg a világ egyik legfoglalkoztatottabb akciósztárja, akit hamarosan A feláldozhatók 4-ben láthatunk Sylvester Stallone oldalán. Talán még páran emlékeznek a 2010-ben indult sikerszériára, aminek első etapjában Statham két magyar szót is kimond.

De ki volt Jason Statham, mielőtt Guy Ritchie felfedezte?

Azt már korán eldöntötte, hogy nem fog édesapja nyomdokaiba lépni, és nem lesz belőle utcai árus, inkább a harcművészetek felé orientálódott, majd a labdarúgásban is kipróbálta magát; öt évig játszott a brit Nyelv iskola csapatában. Ezen kívül nagy érdeklődést mutatott a merülés iránt, illetve műugró is volt.

Utóbbi sportágban mondhatni szép eredményeket ért el: részt vett az 1988-as szöuli olimpián, majd 1992-ben 12. helyezést ért el a világbajnokságon. Ezt egészen 2000-ig folytatta hivatásszerűen, azóta viszont teljes mértékben a filmezésnek él.

Az interneten még ma is fellelhető az a több, mint 30 éves videó, amin a 23 éves Jason Statham bravúros mutatványokat mutat be műugróként. A világsztár itt még jóval kevesebb izomzattal látható, ráadásul haja is volt bőven.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás