promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Férfi cipők – a legdivatosabb modellek 2023 nyarára
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2023-as szezonban a férfi cipők között is bőven akad olyan modell, amin mindenképp érdemes elgondolkodni, amennyiben tökéletes nyári lábbelit keresünk. Az alábbiakban bemutatunk pár remek típust.

Sneakerre emlékeztető szandálok

Ezek a szandálok tulajdonképpen nem is szandálok, hanem inkább lyukacsos sneakerek. Kinézetüket tekintve teljesen olyan, mint ha egy stílusos sneaker lenne rajtunk, viszont az oldalukon jól látható nyílások találhatóak. Ezeket a lábbeliket pontosan ezért úgy tudjuk viselni, mint a sneakereket, viszont azért lehetőleg zokni nélkül. Ezt leszámítva viszont tökéletes választás farmerhez, rövidnadrághoz és még a business suit kombinációkban is remekül megállja a helyét. Többféle típust kaphatunk belőle. Például a CCC kínálatában különféle márkák szandálcipői között választhatunk, amelyeknek szellőzőnyílás nagysága eltérő. Online is megvásárolhatóak, viszont a CCC-nek több üzlete található országszerte,

tehát könnyedén megvehetjük és felpróbálhatjuk őket „offline” is.

Retró hangulatú slipon cipők

A retró őrület nem hagyott alább idén sem. Ékes bizonyítéka ennek, hogy már mindenféle cipő típus kapható retró kivitelben. A slipon, azaz fűző nélküli, felhúzható cipők sem kivételek ez alól. Csodásan szép színösszeállítású, retróra hajazó modelleket kaphatunk, amelyek igazi nyaralós cipők lehetnek. Ugyanakkor a városban is tökéletesen megállják a helyüket bármilyen alkalomra. Azon kívül, hogy nagyon jól néznek ki, nagyon kényelmesek is. A komfort mellett pedig hozzák azt a stílusos eleganciát, ami miatt hűvösebb estéken zakóhoz is jól viselhető. A slipon jellegéből adódóan pedig tökéletes választás a nyári vászonnadrágokhoz, rövidnadrágokhoz is. Minden olyan nadrághoz jól áll, aminél a fűző útban lenne, és praktikusan viselhető zoknival, illetve anélkül is.

Vastagított talpú sportcipők és sneakerek

A vastag talpak nem csak a hölgyek cipőinél jelentek meg, de a férfiaknál is találkozhatunk velük. Persze, itt azért nem annyira vastag talpakra kell gondolni. A férfias mértéket azért megtartották a tervezők, ami miatt az ilyen cipők nagyon is jól festenek és még praktikusak is. A vastagabb talp kivitelnek köszönhetően kényelmesebbek lettek, és még a forró nyári aszfalttól sem kell általuk tartanunk. Ezek a férfi cipők remekül állnak minden olyan szetthez, amihez a klasszikus sportcipőt is viselnénk.

Sportszandálok

Volt idő, amikor a sportszandálokat csak és kizárólag outdoor stílusban lehetett kapni. Emiatt a félelegáns megjelenést gyakorlatilag kizárhattuk velük. Manapság azonban nem kell lemondanunk a stílusos féleleganciáról, ha kényelmes sportszandált szeretnénk viselni. Kifejezetten kaphatóak olyan modellek, amelyek jól mutatnak egy elegánsabb rövidnadrághoz és inghez is. Például a Lasocki vagy Pikolinos márkák bőséggel készítettek ilyen félelegáns sportos szandálokat, amelyeket a CCC kínálatában is megtalálhatunk. Kiváló választás nem csak a hétköznapokra, de nyaralásokhoz is, főleg ha nem csak pólóban és bermuda nadrágban képzeljük el az öltözködésünket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás