promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az outdoor cipők kilépnek az utcára és hódítanak a streetwearben 2023-ban! (x)
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az outdoor stílusú cipőkkel már nem csak a városon kívül találkozhatunk, és minden jel arra mutat, hogy 2023-ban a városi dzsungelt is meghódítják. A sneakerheadek egyre jobban szeretik az úgynevezett gorpcore stílust, és lelkesen kombinálják az outdoor cipőt és ruhát mindennapi szettjeikkel. Kíváncsi vagy, milyen outdoor cipők vannak most a topon ? Direkt Neked készítettük a legmenőbbek listáját.

adidas Terrex

Az adidas Terrex kollekció outdoor cipői abszolút streetwear-slágerek. A dizájnjuk valahol a sportos inspiráció és a hegyi túrák hangulata között ingadozik, és a fazontól függően – ami lehet rövid vagy magas szárú – az adott modell többé vagy kevésbé „nyers”. Különbözőszínek közül is választhatsz – saját ízlésednek megfelelően voksolhatsz egy földszínű változatra, vagy élénkebb árnyalatokban pompázóra. Az adidas Terrex termékcsalád minden modellje megfelel a jelenlegi trendeknek, és könnyen feltalálja magát minden szettben. Funkcionális előnyeiket sem lehet figyelmen kívül hagyni. Az adidas Terrex olyan technológiákat rejt – mint például a rezgéselnyelő Traxion talp –, amik hozzájárulnak a kényelemhez, valamint a termék tartósságához. Mivel minden jel arra mutat, hogy a gorpcore stílus hosszú távon a streetwear szinonimájává válik, érdemes olyan cipőbe fektetni, ami sok szezonon át bírja. Az adidas Terrex esetében ezt biztosra veheted.

adidas Hyperturf 

A német gigász másik modellje az adidas Hyperturf, ami tökéletes példája annak, hogyan lehet ügyesen ötvözni a városi dizájnt az outdoor nyerseséggel. Az adidas Terrex széria cipőitől eltérően az adidas Hypeturf felsőrésze inkább a lifestyle lépőkre emlékeztet, ami ráadásul az anyagok kombinációjából készült, akárcsak az ikonikus „daddy shoes” cipőnél. Ez a lépő határozattan gorpcore jellegű, mégis egyértelműen a város ihlette. Többféle színváltozatban kapható, így eldöntheted, hogy erőteljes outdoor hangulatot szeretnél-e (a teljesen fekete változat), vagy inkább egy visszafogottabbat választasz (pl. bézs vagy fehér-kék színűt). A trendi dizájn mellett a cipő természetesen tartós és felülmúlhatatlan kényelmet is nyújt, többek között a rezgéstompító Adiprene+ rendszernek köszönhetően.

Fila Ray Tracer

Ez a modell egy nem kevésbé feltűnő outdoor cipő, ami a városi szettekben szerepelhet. A Fila Ray Tracer széria modelljeit rendkívül nyers „ugly shoes”-ként jellemezhetjük. A különböző anyagokból készült rövid szárú felsőrész sportos fazonú, de ezt a benyomást megtöri a masszív, erősen barázdált futófelülettel ellátott talp. A különleges, erőteljes fűzőrendszer is gorpcore jelleget kölcsönöz a lépőnek. A Fila több színváltozatban is elkészítette  outdoor slágerét, amik közül a legnépszerűbbnek a fekete és a piros tűnik.

Helly Hansen Cascade

Az outdoor jelleget talán az utolsó modell tükrözi a legjobban. Elég csak ránézni a Helly Hansen Cascade magas szárú felsőrészére, hogy tudd, hogy egy masszív, stabilizáló és kellemes hőérzetet biztosító, kényelmes cipővel van dolgod. És a trendeknek megfelelően ez is látható kell, hogy legyen, főleg a szettekben, amikben a trekking ruházat helyett farmerek és pólók szerepelnek mellette. A színállás egyenesen egy hegymászóboltból származik, ami csak fokozza a hatást. Nem térünk ki külön a cipő funkcionális oldalára, mivel számos olyan tulajdonságát kellene felsorolnunk, ami gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi. Ha szeretnél egy lépéssel tovább menni az outdoor és a streetwear kombinálásában, válaszd a Helly Hansen Cascade modellt.

Már kiszemelted álmaid outdoor cipőjét? Keresd a Sizeer – az utcai trendek szakértője – webshopjában és az üzleteiben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás